Na de repetitie stond ik buiten met Zayn te wachten op de andere, "Hey! ik hoorde dat je mee at, gezellig!" riep Louis toen hij aankwam lopen en hij gaf me een knuffel. "Ik wil nog wel even snel langs mijn huis om mezelf even op te frissen en om te kleden, dus ik weet niet wie met mij mee rijd?" vroeg ik. "Ik wil in de mooie auto met het mooie meisje!" riep Louis, ik lachte en deed het dak weer open. Louis zijn ogen werden groot "Cool..." zei hij, "Dank je en weet ik" zei ik trots.
Louis was volgens mij degens die het meest praatte was het is de hele weg niet een keer stil geweest. Daar was ik blij om, het was erg gezellig. We stapte de auto uit, die ik voor die 10 minuutjes voor de deur liet staan. "Weet je, het is best raar dat Niall je heeft uitgenodigd, hij is niet echt het type daarvoor" zei Lou, "Dat had ik al door, maar iets heeft hem toch overgehaald om het te vragen. En daar ben ik blij om, want ik ben het alleen eten wel weer zat" lachte ik.

Toen ik me had opgefrist reden we naar het huis van de jongens, dat 4 straten verderop bleek te zijn. "Oké, dat is dichtbij" lachte Louis weer, "nogal ja" lachte ik.

Onder het eten had ik de grootste lol met de jongens, dat soort dingen had ik echt gemist aangezien ik vaak alleen was.
Ik kreeg een berichtje van Marc waarin stond dat hij er morgen niet zou zijn dus dat we niet hoefden te komen. "Zayn, Marc is er morgen niet dus we zijn vrij" deelde ik mee, "Mooi! dan kan ik weer eens uitslapen" lachte hij.

"Blijf je film kijken Feliz?' vroeg Liam, "is goed" zei ik vrolijk. Iets minder vrolijk was ik toen ik zag wat voor film, ik kon absoluut niet tegen horror.
In de eerste 10 minuten van de film heb ik zo'n 7 minuten mijn ogen dicht gehad en 8 keer bijna gegild, de jongens haddeb de grootste lol om mijn reacties op de film. Het meisje in de film hoorde iets en riep "Hallo?", "ja alsof de moordenaar echt gaat roepen; ik sta in de keuken ook een broodje" fluisterde ik tegen Louis die aan de ene kant naast mij zat. Hij schoot in de lach, "ook op zo'n moment doet ineens niemands telefoon het, maar de alarmlijn kan je altijd bellen" antwoordde hij, "snap je" reageerde ik. "Waar is de wc jongens?" vroeg ik na een tijdje, "in de gang, eerste deur links" antwoordde Liam. In de gang kon ik het lichtknopje niet vinden, dus ik liet het uit.
Toen ik van de wc afkwam deed ik rustig de deur dicht en liep in weer richting de woonkamer, "Boe" riep iets, in een reflex draaide ik me om en haalde ik uit. "aahh" kreunde de persoon "het was een grapje" zei een stem die ik herkende als die van Louis, "sorry Lou, gaat het?" vroeg ik bezorgd. "je slaat hard voor een meisje" lachte hij, "sorry, je moet me nooit laten schrikken als ik net een enge film heb gekeken" zei ik. "ik zal het onthouden" lachte Louis. "wat is er gebeurt?" vroeg Harry, "Lou liet me schrikken" zei ik. "En Feliz sloeg me, en ze slaat best hard" ging Louis verder, de jongens lachten. "Zullen we de film verderpkijken?" vroeg Liam, daar was iedereen het mee eens. Rond 12 uur was de film afgelopen en zat ik half in slaap te vallen op de bank, "jongen ik ga m'n bed opzoeken" zei ik en ik stond op. "Durf je nog wel alleen te slapen?" vroeg Zayn plagerig, "ik ben te moe om bang te zijn" antwoordde ik. "Je kan ook hier blijven hoor" zei Harry, "nee ik woon een paar straten verderop en ik moet morgen mijn huis een beetje opruimen aangezien ik logés krijg. Bedankt voor het eten en de gezelligheid" zei ik. "Ik loop wel even mee naar de deur" zei Liam, "Ik weet niet wat je met Niall gedaan hebt, maar hij is nooit zo stil" zei hij toen we bij de deur stonden. "Ik zou het ook niet weten, maar ik ga nu echt. Doei" zei ik en ik liep naar mijn auto.

Reageer (3)

  • XSanneLovex

    hmmm okee.. niall en stil.. hmmm
    hahahhaa snel verder!!<33

    1 decennium geleden
  • Celin

    sexy harry.

    1 decennium geleden
  • Celin

    haha, domme Louis. arme Niall.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen