Foto bij 098

hierna nog 2 hoofdstukjes..

Sharon POV
‘’Goodmorning beautiful,’’ fluistert Zayn met zijn sexy ochtendstem in mijn oor. ‘’Goodmorning gorgeous.’’ Hij drukt zijn lippen op de mijne en kruipt zo dat hij boven me hangt, steunend op zijn armen. Hij likt over mijn onderlip en ik open mijn mond. Zijn tong draait rondjes op de mijne en de kus wordt steeds wilder. Dan begint Nathan te huilen. Zayn drukt zijn lippen nog kort op de mijne en staat dan op. In alleen zijn boxershort loopt hij naar het kleine kamertje naast onze kamer. Met Nathan op zijn armen komt hij weer terug. Glimlachend laat ik mijn ogen over zijn goddelijke bovenlijf dwalen. ‘’Like what you see babe?’’ Ik knik en bijt op mijn lip. Zayn met die baby is zo onweerstaanbaar. Hij geeft Nathan aan me en kruipt naast ons in bed. Ik leg Nathan tussen ons in. Zayn begint gekke bekken te trekken naar hem en Nathan giert het uit. Hij zwaait vrolijk met zijn armpjes in de lucht en trappelt met zijn voetjes.
‘’Wil jij hem vandaag voeren,’’ vraag ik aan Zayn als Nathan in zijn kinderstoeltje zit. Hij knikt en ik loop naar de keuken en pak een bord. Ik begin een boterham te smeren en snijd de korst ervan af. Tenslotte snijd ik het in kleine stukjes en geef het aan Zayn. ‘’Hapje voor mama.’’ Nathan opent zijn mond en Zayn legt er een klein stukje brood in.
‘’Grote jongen,’’ zegt Zayn trots als Nathan de hele boterham opheeft. Zayn trekt Nathan zijn kleertjes aan en als we allemaal opgekleed zijn, lopen we naar de auto.
We lopen het zwembad in en lopen een familiehokje in. Zayn draait de deur op slot en ik begin Nathan om te kleden. Ik doe hem zijn zwembroekje aan en laat hem op de commode liggen. Ik trek mijn kleding uit en pak mijn bikini. ‘’I like it better this way,’’ zegt Zayn. Ik kijk in zijn ogen en bijt op mijn lip. Zijn zwembroek zit laag op zijn heupen, waardoor ik zijn v zie. Ik kuch en trek snel mijn bikini aan. Als ik opkijk, zie ik Zayn grinnikend naar me kijken. ‘’Babe, kijk eens.’’ Vragend kijk ik hem aan en hij wijst naar zijn zij. Ik draai mijn hoofd en de tranen schieten in mijn ogen als ik zie wat er staat. Mijn naam en Nathan’s naam staan er in sierlijke letters met hartjes erbij. ‘’Wauw, dat is zo mooi.’’ ‘’Blij dat je het leuk vindt.’’ Ik druk mijn lippen kort op de zijne en pak dan Nathan vast. Zayn stopt alle kleren in een kluisje en daarna lopen we het zwembad in. Zayn blaast de band voor Nathan op en ik ga alvast met hem naar het ondiepe. Ik leg mijn hand onder zijn hoofdje en mijn andere hand op zijn onderrug. Hij spartelt met zijn handjes, waardoor er water in zijn gezicht komt. Hij begint te huilen en ik druk hem stevig tegen me aan. Al snel kalmeert hij weer.
‘’Kijk daar is papa,’’ zeg ik tegen Nathan als ik zie dat Zayn eraan komt gelopen. Ik probeer Nathan in de band te krijgen, maar hij spartelt hevig met zijn beentjes. Zayn pakt zachtjes zijn voetjes vast en stopt ze door de gaatjes. Ik laat hem zakken, totdat hij in de band hangt. Zayn trekt hem voorzichtig mee naar iets dieper water en ik zwem erachteraan.
Zayn spettert wat water en Nathan giert het uit. Zolang het water niet in zijn gezicht komt, vind Nathan het geweldig. Zayn spettert wat water in mijn gezicht en Nathan begint nog harder te schateren. ‘’Vindt jij dat grappig kleine man,’’ vraag ik glimlachend. Ik begin hem te kietelen en zijn schaterlachje klinkt door het hele zwembad.
Ik voel Zayn’s handen op mijn heupen en zijn adem in mijn nek. ‘’Je bent een geweldige moeder,’’ fluistert hij in mijn oor. ‘’En jij een geweldige vader,’’ glimlach ik terug. ‘’Ik hou zoveel van jou en van ons mannetje.’’ Ik druk mijn lippen kort op die van Zayn terwijl ik Nathan goed vasthoud.
Op de terugweg valt Nathan bijna meteen in slaap. Thuis aangekomen leg ik hem in zijn bedje en druk een kus op zijn voorhoofd. Ik ga naast Zayn zitten op de bank en leg mijn hoofd op zijn schouder. ‘’Het was echt leuk net.’’ Hij knikt instemmend. Zijn hand glijdt naar beneden en blijft rusten op mijn heup. ‘’Ik vind je tattoo echt zo lief.’’ ‘’Everything for you and Nathan babe.’’

Reageer (1)

  • xxgoodgirl

    Oh god. What do you think you are doing? ;O
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen