"hey schat, wat doe je?":vraagt david terwijl hij de woonkamer binnen komt en naast me in de zetel ploft. "hoi":ik geef hem een kusje "ik vertel de mensen(de lezers van deze quilet dus) ons verhaaltje":zeg ik tussen het kussen door. david:"ooow het allermooiste verhaaltje ooit, alhoewel er waren ook minder leuke momenten" IK knik. "heb je hen onze tweede ontmoeting al verteld?":vraagt hij met een iets minder blij gezichtje. "wou ik net gaan doen toen je me kwam storen":zeg ik al lachend. david:"stoor ik dan?" "nee helemaal niet schat, dus waar was ik?... owja onze tweede ontmoeting"

Ik ben op een feestje in hamburg en heb al behoorlijk wat gedronken, nu ja eigenlijk de ene cocktail na de andere ging erin. Opeens zie ik een jongen zelfverzekerd op me afstappen:"hoi ik ben timo" "hoi ik ben natasha" en ja je kunt het al raden niet veel later stonden we kussend voor de studio van panik. Timo zei dat er bij hem thuis bezoek was, dus dat we maar hierheen moesten. Al kussend opent timo de deur en lopen we naar binnen. Timo duwt me zachtjes op de bank en begint me uit te kleden. "timo?": hoor ik een stem zeggen; Meteen stoppen we en kijken naar een jongen met zwart haar die in de deuropening staat. "ik dacht dat hier niemand was":zeg ik spottend. Ik stel me recht en doe snel mijn kleren weer goed. Ik loop naar de jongen toe en heef hem een hand:"natasha, maar zeg maar tasha doet iedereen" "hoi ik ben david":zegt hij vrolijk. "en ik ben timo, mogen we nu verder doen waar we mee bezig waren?"zegt timo geïriteerd. De jongen lacht en wil net de deur uit lopen "wacht even ken ik jou niet":vraag ik toch een beetje onzeker. David draait zich weer om en meteen weet ik et weer:"popcornmonster!": schreeuw ik. Timo begrijpt er niets van en duwt david de kamer uit, de rest kun je wel raden denk 'k.

"en de volgende morgen liet timo haar zitten en moest ik haar troosten":onderbreekt david het verhaal weer. "nee gekkie zo ging het toch helemaal niet...."

Reageer (4)

  • Kimtopia

    Kga snel de andere maken!!:P

    1 decennium geleden
  • Miyu

    popcornmonster omgay xD

    volgende! <3

    1 decennium geleden
  • MCRaddicted

    popcornmonster?? cool x'D
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • aubarsenal

    david het popcornmonster =P
    snel verder XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen