Hey lieve abo's !!! Ik schrijf dit speciaal voor jullie op mijn mobiel,een htc oftewel ik moet elke zin 2x schijven vanwege type fouten. dus het spijt me als er type fouten in staan en ik heb geen plaatjes omdat er natuurlijk geen plaatjes op mijn mobiel staan. Ben ik niet heel lief da'k dit voor julliebdoe?

Ps dit hoofdstuk is weer normaal suno vieuw.

Pps sinds wanneer heb ik auto correctie ingesteld staan?!! Renate werd ineens Renate en sunergy en gym werden iets als synode ofzo

Rena kwam aanlopen en we liepen met zijn drie,en bulbadaur, naar de gym. De poort om de deur wax in de voor van twee veren.
' Hoezo fly type gym?' Merkte ik sarcastisch op en keek naar Renate die er meestal wel om moest lachen.
'uhm ub ja...' antwoorden ze en keek weg. Ik fronsen mijn wenkbrauwen, zou ze ergens mee zitten? Ineens schoot me iets te binnen.
' Oi Daisuke dit zal wel een makkelijke gym voor je worden aangezien vogels zwak zijn tegen elektrische aanvallen.' Merkte ik op.Daisuke grijns zachtjes.
' Dat vraag ik me af. Sorake staat bekent als de sterkste fly type gym en trainer van alle regio.' Vertelde Daisuke. Aan Daistuk's grijns te zien had hij wel zin in een uitdaging. Ik dacht nog even na voordat we naar binnen gingen. Monferno moest ik gebruiken aangezien ik dat had belooft.We stapte naar binnen en kwamen in een zaal, zo groot had ik nog nooit gezien. Er was geen dak,de vloer was bedekt met grijze stenen en door de hele zaal waren grote pilaren . De ene pilaar was even hoog als de muren en de andere waren lager. Geen van de pilaren was even hoog.De plek waar de strijdende trainers op moesten staan en waren wat verhoogd. Wat een gave gym! Ideaal voor een echt vlieg gevecht. Noctowl zou dit geweldig vinden!
Een deur aan de andere kant ging open en de gym leider liep op ons af. Mijn pupillen verkleinde zich. Die staal,jas en gezicht.
'Ik ken jou!' Riep ik en wees in zijn gezicht. Sorake, de gym leider, dan mij in zich op en een vermakelijke glimlach vormde rond zijn mond.
' Jij bent die jongen in het bos.' Zei hij. Ik knikte. Daisuke keek ne aan.
' Het bos waar ik je vond?' Vroeg hij en ik knikte.
'Daar heb ik "hem" gevangen.' Antwoorden ik en wist dat Daisuke het zou begrijpen. Ik wilde Monferno nog als verrassing gebruiken voor Sorake.
'Zo, je hebt het nog ver weten te schoppen.' Zei Sorake en stak zijn uit. 'Wat is je naam?'
' Suno, meneer.' Antwoorden ik trots. Hij vroeg om MIJN naam en herkende me niet als zoon van.
Nadat Daisuke zich ook had voor gesteld vroeg Sorake wie er eerst wilde.
' Ga jij maar Daisuke.' Zei ik omdat ik wist hoe graag hij wilde. Ookal kreeg ik ook steeds meer zin in het gevecht.
Sorake en Daisuke gingen beide op een verhoging staan. Sorake keek nog even naar mij.
' Mijn sterkste pokemon,Staraptor, zal ik bewaren voor jou.' Zei Sorake en dacht even na.
'jongens wat dachten jullie ervan dat we er een 2 gevecht vafn maken,ieder 2 pokemon niet tegelijk.'
Daisuke en ik wisten niet hoe hard we ja moesten roepen. Ye,nu kan ik Noctowl en Monferno gebruiken. Natuurlijk heb ik met Electrike een voordeel maar dan is de spanning vafn het gevecht weg.
' Hoothoot ik kies jouw.' Zei Sorake en de Hoothoot kwam uit zijn pokeball.
'ik begin met jouw, Plus.' Zei Daisuke en Plusle sprong op de dichts bijzijnste pilaar. Dan wordt Daisuke's tweede pokemon Jolteon. Plusle was na Jolteon Daisuke's beste pokemon. Waarschijnlijk wilde hij geen risico lopen met Sphinx die hij nog wilde trainen.
'Hoothoot begin met quick attack!' Riep Sorake.
'Plusle 1 stap naar links.' Reageerde Daisuke.Zijn speciale gevechts techniek werkte altijd en ook nu miste de quick attack.
'Nice!' Riep ik enthousiast maar op dat moment wist ik nog niet dat dit gevecht een heel andere kant van Daisuke's techniek zou zien...

Sorry maar een wat korter hoofdstuk dan normaal maar jullie snappen denk ik wel;) En tja wat zal dit gevecht in Daisuke naar boven brengen, begin maar met raden jullie!

Reageer (3)

  • Itsuki

    Leuk hoofdstuk.

    Oh, die tekening van de vorige hoofdstuk is echt goed getekend.

    1 decennium geleden
  • Amami

    Ken het probleem met autocorectie...
    Snel veder

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    geef niet yo
    een nieuwe techniek

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen