nog steeds david pov

Een paar dagen had ze me nog steeds niet gesmst, ergens had ik gehoopt dat ze nog iets van zich zou laten horen. Ik besloot haar maar zelf op te bellen en te vragen of ze samen met mij en franky(iemand andesr uit de band) naar twilight wou gaan kijken. "hallomet tasha":hoorde ik aan de andere kant. "hey ik ben het david" even bleef het stil alsof ze niet meer wist wie ik was. "ow david hoi, alles goed?" "jaja ik bel om te vragen of je niet mee wil naar de cinema?" Ik hoor haar even nadenken"ok is goed, maar is het erg als mijn beste vriendin meekomt ik had haar eigenlijk belooft dat we iets samen zouden doen vandaag" Ik heb er eigenlijk niets op tegen omdat franky ook meegaat. "ok is goed om 2 uur aan de ingang van de cinema?" "ok tot dan kusje" Wow kusje, ok david je moet dringend stoppen met zo onozel te doen zeg ik tegen mezelf.

die middag
franky:"david waarom zit gij zo te flippe, ge zijt precies bezeten door da meiske, zo schrikt ge aar alleen maar af"
Ik zucht meer kan ik ook niet, ik ben gewoon te zenuwachtig. En toen zag ik ze in de verte komen samen met waarschijnlijk haar beste vriendin. "hoi dit is ellie mijn beste vriendin" Ik geef haar een hand en ook franky, eigenlijk passen die twee nog wel leuk bij elkaar.Omg ik kan nog niet eens mijn eigen gevoelens uiten en ik probeer dan al twee andere mensen aan elkaar te koppelen die elkaar nog maar vijf minuten kennen, waar ben ik ook mee bezig.


*natasha pov.*
"oooh zo lief was je echt zo zenuwachtig?" Ik zie duidelijk dat david schrikt:"moet jij me ook altijd zo besluipen". Ik lach:"ik besluip je niet jij gaat gewoon zo hard op in het verhaal dat je me niet eens hoort."

Reageer (4)

  • Sonnenschein

    Hm. I do recall David saying he doesn't like twilight. Meer iets voor Linke xp.

    9 jaar geleden
  • Kimtopia

    Verder!!

    1 decennium geleden
  • MCRaddicted

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • aubarsenal

    david is véél te grappig XD
    yaay met franky naar twilight kijken =D =D (en me u en david natuurlijk XD)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen