natasha pov.

samen met ellie rijd ik weer naar huis. Ellie rijdt omdat ik nog niet eens mijn rijbewijs heb, ik weet het da's zielig maarja ik ben er zeker van dat die mensen knoeiden met de vragen op mijn theoretisch examen. Anyway ik kijk wat naar de omgeving tot "wat is er eigenlijk tussen jouw en die david?":vraagt ellie terwijl ze op de weg geconcentreerd blijft. Ik denk even na over haar vraag:"niks, wat zou er zijn?" Ze wend nu even haar blik af naar mij:"komop" zegt ze spottend "ik ken je al langer dan vandaag, jij bent echt tot over je oren verliefd op die david, je straalt gewoon als je in zijn buurt komt of als je maar aan hem denkt" "echt niet concentreer je maar weer op de weg anders kan 'k die david helemaal niet meer zien." "dus je wil hem nog zien..." Ik antwoord er maar niet op ze heeft gelijk en ze weet het ook.

Wanneer we thuis zijn gaat alles vlug: douchen, omkleden, schminken en terug in de auto om naar het feestje te gaan. Na een uurtje rijden komen we aan op het adres dat franky ons opgaf. Nuja ons is veel gezegd, volgens mij wou hij er zeker van zijn dat in ieder geval ellie er zou zijn. Ik trek nog even mijn jurkje goed en bel aan. "ok als david opendoet en hij gaat stralen als hij je ziet, dan ben ik zeker dat hij je ziet zitten":zegt ellie. Net op dat moment doet franky open en wanneer hij ons ziet krijgt hij een mega smile op zijn gezicht, volgens mij meer door ellie dan door mij. Hij laat ons binnen en lijd ons naar de woonkamer. "en wat wil dat wel niet zeggen": fluister ik in ellie's oor zodat franky het niet hoort. Ellie negeert mijn vraag en als ik binnenkom komt david net met drankjes uit de keuken.

Hij komt op ons afgelopen:"willen jullie ook iets?" Ik en ellie wijzen het natuurlijk niet af en al snel raken we allemaal aan de praat. Ik moet zeggen dat ik niet geteld heb hoeveel drankjes ik naar binnen gewerkt heb, maar het waren er in ieder geval veel. David lijkt het door te hebben en zegt dat hij gaat slapen omdat de meeste mensen al weg zijn. "kom je mee natasha ik toon je alles wel" Ik knik en volg david die me ondersteund zodat ik de trap niet afdonder. "hier is je kamer en hier de badkamer dan kun je je douche" Niet zo'n slecht iedee ik stink namelijk verschrikkelijk naar mengeling van drank, zweet en mannendeo (ik moest zonodig weer met alle jongens slowen) Ik zet de kraan open en...

david pov
Na een tijdje hoor ik de douche niet meer lopen en ik wacht nog even, wanneer natasha na 15 minuten nog altijd niet uit de douche is besluit ik eens te kijken of alles in orde is. IK klop aan:"natasha alles goed?" "ja hoor kom eens even" Ik ga binnen en daar staat natasha met alleen een handdoek rond haar lichaam. Omg david ga nou asjeblief niet stare. dwing ik mezelf. Natasha loopt op me af en net voor me blijft ze staan en laat haar handdoek afzakken.

Reageer (1)

  • aubarsenal

    Oelala, die David krijgt nog een hartverzakking zo XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen