Foto bij 099

hierna nog maar 1 hoofdstukje mensen

Angela POV
Er hangt een donkerblauw jurkje over de kledingkast met een briefje erbij. Ik herken meteen Niall’s handschrift en glimlach. Hey babe, trek dit jurkje aan en zorg dat je om 6 uur vanavond klaarstaat. Kus Ni. Ik kijk op de klok en zie dat ik nog een paar uur heb. Ik besluit te gaan douchen en me dan rustig klaar te gaan maken. Ik pak ondergoed en de jurk en loop de badkamer in.
Na het douchen trek ik mijn kleren aan en föhn mijn haar droog. Ik doe mijn lok naar achter met een bloemclipje en kijk tevreden naar het resultaat. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna 6 uur is. Ik doe nog wat lipgloss op en loop dan naar beneden. Ik trek mijn ballerina’s aan en stop mijn mobiel in mijn tasje. Als de bel gaat, loop ik naar de deur toe. Niall drukt zijn lippen kort op de mijne. ‘’It looks beautiful on you,’’ fluistert hij in mijn oor waardoor ik een beetje moet blozen. Hij pakt mijn hand en leidt me naar zijn auto.
‘’Waar gaan we heen,’’ vraag ik nieuwsgierig als Niall de weg op draait. ‘’Naar het park.’’ Vragend kijk ik hem aan, maar meer zegt hij niet. We kletsen over van alles en nog wat in de auto en voor ik het weet zijn we er. Niall parkeert de auto en hand in hand lopen we het park in. Hij trekt me mee naar een bebost deel en tussen de bomen door. Dan valt mijn mond open. ‘’Wauw,’’ stamel ik. ‘’Dit heb ik nog nooit gezien! Het is prachtig!’’ Niall glimlacht en leidt me naar het picknickkleedje dat uitgestald ligt. Achter ons kabbelt een riviertje en alles wat je hoort zijn de vogeltjes. Om het kleedje heen staan allemaal kaarsjes en op het kleedje staat een mandje. We gaan allebei zitten en Niall opent het mandje. De heerlijke geur van kip dringt mijn neus binnen en ik zie een afhaalpakket van de Nando’s. Ik glimlach, typisch Niall. ‘’I love you,’’ zeg ik en ik geef hem een kusje op zijn neus. Hij legt zijn handen op mijn wang en trekt me dichter naar hem toe. Hij drukt zijn lippen vol liefde op de mijne.
‘’Zullen we gaan eten, ik heb honger,’’ vraagt Niall lief aan me. Ik glimlach en knik. Hij opent de zakken en legt ze op plastic bordjes. Vervolgens pakt hij twee bordjes voor ons en we beginnen te eten.
‘’Het was heerlijk,’’ zeg ik als ik mijn laatste hap heb doorgeslikt. Niall knikt en ruimt alle spullen op. Daarna pakt hij mijn handen en staart diep in mijn ogen. ‘’Jij bent het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien en ik ben zo blij dat ik jou de mijne kan noemen. Jij bent alles voor mij. Ik voel me dolgelukkig als ik bij jou ben of aan je denk. Ik kan me echt geen leven meer zonder jou voorstellen. Ik hou van jou met heel mijn hart en zal dat altijd blijven doen. Als bewijs hiervan geef ik je dit.’’ Hij pakt een klein doosje uit de mand en opent hem voor mij. Een prachtige ring verschijnt. ‘’Deze ring is het bewijs van mijn liefde voor jou. Mijn liefde die altijd zal blijven duren. Als je deze ring accepteert, geef je aan dat je ook altijd bij mij zal blijven. Elke tegenslag die we tegen gaan komen, kunnen we overwinnen. Zolang we maar samen zijn. Samen staan we sterk.’’ Mijn ogen beginnen te tranen en Niall pakt mijn hand vast. Hij kijkt me vragend aan en ik knik. Liefdevol schuift hij de ring om mijn vinger en met een stralende glimlach kijk ik erna. ‘’Hij is prachtig. Net als jou. Ik weet ook zeker dat ik altijd liefde voor jou zal voelen. Als jij lacht, lach ik. Als jij huilt, huil ik. Ik ben zo blij dat ik jou heb als vriendje en vraag me vaak af waar ik jou toch aan verdiend heb. Je bent perfect, het perfecte vriendje en ik hou van jou met heel mijn hart.’’ Ik leg mijn handen op zijn wangen en druk mijn lippen hard op de zijne. Al snel zijn we verwikkeld in een innige tongzoen en ik voel niks anders dan liefde door mij heen stromen. Liefde voor dit perfecte wezen in mijn armen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen