"Zullen we gaan?" zei Zayn na een tijdje, "is goed, gaan we undercover of gewoon" vroeg ik. We gingen dus normaal, en we waren de auto net uit en er werden al foto's gemaakt. Ook kwamen er fans voor zowel de jongens, als voor mij. Gelukkig was het overdag en was het erg rustig, dus konden we na een tijdje gewoon de starbucks in. We bestelden wat en gingen daarna rustig zitten, "pardon, ik wil u niet storen" stotterde een jongen die blijkbaar in de starbucks werkte, "maar mag ik misschien een handtekening en een foto" stotterde hij. "Tuurlijk, maar geen u meer zeggen hoor, ik ben pas 18" lachte ik, ik ging met de jongen op de foto en zette mijn handtekening op een servet, waar ik ook nog een lipgloss afdruk op kuste. "alsjeblieft" lachte ik, "Dank u, uh je" zei hij en hij liep snel weg. "hij was wel erg nerveus" lachte Harry, "ja dat zijn ze vaak, meestal de jongens en ik vraag me af waarom." zei ik. De jongens schoten in de lach,"wat?" vroeg ik en ik nam een slok van mijn frapuccino. "Je bent serieus?" vroeg Louis verbaasd, "ja" antwoordde ik, hierdoor gingen ze nog harder lachen. "Feliz, je bent hot" zei Zayn waardoor ik bijna in mijn frapuccino stikte, "pardon?" zei ik verbaasd. "Je hebt het misschien zelf niet door maar het is wel zo" zei Louis, ik keek de andere jongens vragend aan terwijl ik nog steeds aan bijkomen was van mijn gehoest. Allebei de jongens knikte en dat had ik niet verwacht, ik had mezelf nooit als knap gezien en ik vond mezelf ook niet knap.

Na nog een tijdje in de starbucks gezeten te hebben, besloten we even door de stad te lopen en een leuk tentje te zoeken om te lunchen. Het was een heerlijke dag, dus we besloten ergens op een terrasje te gaan zitten.
Ik genoot van de gezelligheid en ik voelde me eindelijk weer een keer tiener.
"Wanneer ben je eigenlijk 18 geworden?" vroeg Lou, "28 juni" zei ik, "groot feest zeker?" vroeg Harry. Ik schudde mijn hoofd, "ik heb het niet gevierd" zei ik, "Heus niet?" zei hij verbaasd. "Ik was bezig met het opnemen van mijn album en ik moest naar Frankrijk voor opnames van een serie dus ik heb mijn verjaardag overgeslagen, om 12 uur zat ik in het vliegtuig terug naar Londen en ik heb de hele dag geslapen." legde ik uit. De jongens leken het wel te begrijpen, we veranderde van onderwerp. "Wat staat er allemaal op jouw planning voor de komende tijd, qua werk?" vroeg Harry met volle mond, "Na het benefiet concert moet ik verder met mijn nieuwe album afmaken, dan heb ik even twee weekjes 'rust' dan beginnen met de opnames voor de clips en dan moet ik het album gaan promoten. Dus niet veel" grapte ik. "En jullie? Drukke planning voor de komende tijd of valt dat wel mee?" vroeg ik, "het valt wel mee, ook opnames van clips, maar voor de rest niet veel" zei Louis. We kletsen verder over ons werk en lachte wat af.

Reageer (2)

  • Celin

    Zoals XSanneLovex zegt maar dan vind ik dat jij ook awesome bent (H) :D

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    omg dit verhaal is gwn awesomee!!!
    snel verder!!<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen