Na nog een tijdje in de starbucks gezeten te hebben, besloten we even door de stad te lopen en een leuk tentje te zoeken om te lunchen. Het was een heerlijke dag, dus we besloten ergens op een terrasje te gaan zitten.
Ik genoot van de gezelligheid en ik voelde me eindelijk weer een keer tiener.
"Wanneer ben je eigenlijk 18 geworden?" vroeg Lou, "28 juni" zei ik, "groot feest zeker?" vroeg Harry. Ik schudde mijn hoofd, "ik heb het niet gevierd" zei ik, "Maar je werd 18" protesteerde Harry, "Ja dus, dit jaar word ik 19" lachte ik. Mijn telefoon ging, "Met Feliz" nam ik op, "hey meis, ik miste je" hoorde ik mijn beste vriendin zeggen. Ik had haar al 5 maanden niet gezien, de laatste keer was voordat ik naar Amerika ging. "Ik mis jou ook" zei ik, "Hoe gaat alles?" vroeg ze, "Ja druk, repeteren voor benefiet concert en Cole en Dylan komen vanavond en blijven een week. Maar eigenlijk zeur ik teveel en gaat het goed en met jou?" antwoordde ik haar. "Ja goed, ik heb een heel belangrijk nieuwtje" zei ze, "oeh vertel vertel" drong ik aan, "oké, zit je en beloof je niet te gillen?" vroeg ze. "ja en ja en vertel nou gewoon!" zei ik ongeduldig, "ik kom over 7 dagen naar Londen!" gilde ze. "oh my god! Je meent het, dat is geweldig! waar verblijf je?" riep ik uit, waardoor de jongens me raar aankeken, "nou ik kan maar voor 2 dagen en ik hoopte dat ik bij jou kon slapen" hoorde ik Catherine, oftewel Cat, zeggen. "Natuurlijk, altijd! Omg. Te gek!" lachte ik aan te telefoon.

Ik was gelijk helemaal vrolijk, mijn beste vriendin die ik alweer veelste lang niet gezien had kwam weer eens langs.
De jongens keken me nog steeds vragend aan, "volgend weekend heb ik ook visite" lachte ik. "En aan je gezicht te zien vind je dat helemaal niet leuk." grapte Lou, "mijn beste vriendin van vroeger, ze woont nu in Nederland maar we hebben altijd contact gehouden. We waren altijd twee handen op een buik, vanaf kleins af aan al, hoe zwaar we hebben gehuild toen ze ging verhuizen was niet normaal. " zei ik.

Reageer (1)

  • Celin

    super snel verder jij <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen