Foto bij --31--

Het leven van Samira.
(ik heb de foto zomaar van internet geplukt hoor)

Naam: Samira Timach
Koosnaam: Sam(mie)
Leeftijd: 14
Uiterlijke kenmerken: Een bruine huidskleur, donkerbruine krullen en bijna zwarte ogen.
Familie: Ze heeft èèn oudere broer: Daniël. En natuurlijk ouders.

Samira is best populair en kan goed opschieten met iedereen. Ook trekt ze zich niets van anderen aan en bijt ze van zich af. Hoewel ze veel vriendinnen heeft, is Maud haar echte vriendin. Ze voelt zich vaak een beetje alleen en op school kan ze vooral lol hebben.

Daniël was 1 jaar toen Samira werd geboren. Ook Samira was heel klein (en dat is ze nu nog steeds) en heel schattig! Twee jaar nadat Samira geboren werd, kreeg haar moeder een miskraam. Samira vind het nu jammer dat ze geen kleine broer of zus kreeg. Vroeger wist ze niet echt wat er aan de hand was toen haar moeder veel huilde. Toch is ze blij dat ze een oudere broer heeft. Hij helpt haar vaak en jongste zijn vind ze ook heel fijn.
Op school was het niet meteen duidelijk dat ze goed kon leren. Ze werd vaak buitengesloten en ze was heel stil. ZE werd niet gepest, maar het was wel merkbaar dat ze er niet bij hoorde. Vooral omdat ze apart was.
Op de middelbare werd dat juist wel geaccepteerd en ze kwam op het gymnasium. Ze werd populair, maar bleef wel haar beste vriendin houden: Maud. Zij kwam in groep 8 naar de school van Samira en werden na een paar weken best friends.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen