Denk goed, loves. Ik weet zeker dat jullie slim genoeg zijn, je moet alleen heel goed denken.(;

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • xLove1Dxx

    Ik denk dat ze heeft gezien dat haar moeder(of haar vader of zus of zo) haar broertje heeft gewurgd en dat ze kwaad was en iets te maken heeft met dat auto-ongeluk. En dat ze daar spijt van heeft.

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • YourLittleEl

    ooooh love it ;D xxx

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Ik.kan.hier.niet.tegen. Maar ik had een ideetje (na 10 minuten diep nadenken), heeft ze gezien dat haar moeder haar broertje heeft gewurgd? Beetje eng, dat is het enige waarop ik kon komen, aangezien ze niet zoals haar moeder wil zijn. En ze heeft het niet aan de politie vertelt, omdat het toch haar moeder is? I don't know! *stampt op de grond* Daar heb ik dus zo lang over gedaan, I must say I am, dissapointed. (dat is een zin uit de film Harry Potter en de vuurbeker, go Voldemort!) Weetje ik heb een zwak voor bezorgde lieve jongens, dat is tenminste iets anders dan die jongens in mijn jaar die zichzelf ontzettend volwassen vinden, maar ondertussen meer de indruk geven van een overmaatse kleuter, of van die oversekste jongens die zijn blijven zitten, echt een ramp! Het zal wel de leeftijd zijn *is boos op de leeftijd* "Had je Leigh veilig thuis gebracht?" - "Nee we zijn naar Egytpe gevlogen en daar heb ik haar achter gelaten zonder hoofddoek op, duh!" (En dat allemaal in hoogstens een kwartier....) Sorry dat vond ik gewoon een grappig voorbeeld van naar de bekende weg vragen, hihi. Oh ja 12 minutenloop kan ook nog, vergeten! Ik kom er echt niet aan toe, maar vanavond ga ik echt echt echt the hunger games kijken, dat moet gewoon en anders.... geen idee, dan ga ik met Arnold de walvis wandelen, lekker in beweging blijven... o god, ik vind mezelf nu erg goed, want ik reageer gewoon 2 hoofdstukken achter elkaar, het gaat de goede kant op! Ach nee je ben helemaal niet slect (meaaan!) Ik heb gewoon een gekke muzieksmaak, gisteren Mirror van Lil Wayne feat Bruno Mars ontdekt, maar ik ben er nog niet uit of hij nou expres gewoon praat of dat hij zijn mond niet mee snel kan bewegen door die diamanten/ zilveren (?) tanden, die zijn echt freaky by the way! Dit gaat serieus nergens meer over, dus ik ga er een eind aan breien (Oké toch, niet want dat heb ik ooit geprobeerd maar ik had een meningsverschil met de breinaalden dus dat werkte niet..) Ciao!

    xx

    1 decennium geleden
  • Brilliam16

    hmm ik ben ook in de war... ik ben nog niet slim genoeg maar ik kom er wel achter! *evillach*
    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen