Foto bij 006

genietend van de pizza, zaten we met zn allen op de bank. we keken naar een programma dat ik nog nooit had gezien, en wat ook echt nergens op sloeg. jongens... dacht ik zuchtend.
'gaan we vanavond nog wat doen?' vroeg jake. 'ik heb geen idee'zei jinxx.
toen was er weer een stilte. deze keer was ik het die de stilte doorbrak. 'er is kermis...' zei ik aarzelend. meteen hoorde ik gejoel 'jaa! ik wilde altijd nog wel eens in de achtbaan!' riep andy met een lach op zijn gezicht. hij was zo lief als hij lachte. 'ja, ik vind het een goed idee, jullie ook?'zei ashley? 'ja, zullen we gaan dan?' we stonden met zn allen op, en trokken onze jas aan. tot mijn groe ergernis was mijn jas nog steeds niet droog. 'wil je een vest van mij aan?' vroeg andy. dankbaar keek ik hem aan. 'wacht, dan ga ik hem even pakken.' toen hij boven was liep ashley naar me toe. 'wauw, die vent is gek geworden. hij leent nooit een vest uit, aan niemand. hij heeft er maar 1, en die noemt hij heilig'. zei ashley met een lach op zijn gezicht. 'dus, maak er goed gebruik van'e eindigde hij zn verhaal.
ashley was ook heel lief. toen kwam andy weer naar beneden. 'hier'. ik kreeg een zwart vest in mijn handen, en hij knipoogde. ik knipoogde terug, wat hem liet blozen. ik vond dat zo lief.
snel trok ik zijn warme vest aan, en gingen we naar de kermis.
'op naar de kermis'riep andy vrolijk uit, en sloeg een arm om me heen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen