Foto bij The pain behind the mask. -Jasper Hale- 23

Deel 23 (A)

Jeej ö.

Wel...
DreamingGirl
RememberXme
Thx! voor iedere keer die lieve reactie's.
Wees maar zeker ;) deze is voor jullie ^^

-Rosalie pov.-

Je bent zo jaloers op Ashley en Jasper. Zij weet nog hoe het is om verliefd te worden als mens. Ik weet het nog maar voel die mensenliefde niet meer. Ik zou Emmet voor geen goud kunnen missen dat niet ofzo! Maar de lievde van een mens is anders dan die bij vampieren. Hij is zo intenser, en bij Ashley en Jasper is de relatie dat zeker!
Ze hebben nog helemaal niet lang met elkaar maar je weet nu al dat dit voor eeuwig gaat zijn! Die twee laten elkaar nooit meer gaan!

-Edward pov.-

Je hoort Rosalie haar gedachten en hebt medelijden met haar. Ze wil zo graag kinderen. En dat kan ze niet krijgen. Ashley en Jasper kunnen dat wel. Niet dat ze dat nu al gaan doen hoor! Maar je vind het zielig voor Rosalie. Ze is en blijft je zusje. Je zielsverwant.

-Jasper pov.-

In heel het huis hangt een verdrietige sfeer. Kimberley die terug is, Rosalie die verdrietig is, Edward die het weer allemaal te horen krijgt, Carlisle en Esme die wachtten op de volturi. Het is niet altijd even simpel als vampier! Het is vooral heel erg hard. Je kunt niet zijn wie je werkelijk bent bij de mensen. Behalve bij Ashley bij haar ben je zoals je altijd al wou zijn. Een gewone verliefde jongen met een superlieve vriendin! Nee op zo'n momenten voel je je geen vampier. Jij en Alice was vergeleken met jij en Ashley zo'n grote vergissing! We hielden van elkaar, maar niet genoeg om bij elkaar te blijven. Nu houden jullie enkel nog van elkaar als broer en zus. Niet meer! Alice en Edward zijn samen en jij en Ashley zijn samen. Dat is het enige wat telt. Opeens voel je 2 warme handen je rug strelen. Je draait je hoofd om en kijkt in het lieve gezicht van Ashley. Ze is echt alles wat je wil. Ze duwt je met één vinger neer. Met heel wat hulp van jou natuurlijk en dat weet ze zelf ook wel maar ze houd er gewoon van om de leiding te nemen ;). Ze doet je t-shirt uit wat best moeizaam gaat maar ze kan er tenminste wel mee lachen. Ze kriebelt met haar nagels over je rug en je vind het zalig hoe ze je aanraakt. Hoe ze je kan opwinden. En enkel door met haar nagels over je rug te gaan.

-Ashley pov.-

Je duwt Jasper neer en probeert zijn t-shirt uit te doen. Het lukt niet heel goed maar je vind het best wel grappig =D. Je kriebelt met je nagels over zijn rug en je ziet hoe hij ervan geniet. Hij voelt ijskoud aan, maar hij is de persoon die je warm maakt vanbinnen. De persoon waar je al zo lang op verliefd bent en nu een relatie mee hebt. Je dacht dat dromen enkel konden als je sliep. Maar het komt soms toch uit...
Jasper draait zich om en ligt nu met z'n gezicht naar je toe. Hij grijnst een keer en drukt dan een kusje op je wang. Zo schuift hij op tot hij net je mondhoek kust. Dan stopt hij en staat hij op. Je maakt een zielig geluidje en hij draait zich om. Hij heeft een big smile op zijn gezicht en komt terug. Nu geeft hij je wel een kus op je mond. Je bent zo verliefd op hem dat je zelfs niet meer aan Kimberley denkt.

Maar heel ergens anders ligt een veel gevaarlijkere groep op de loer. En ze komen al dichterbij!

Next?
Nog interessant?
Nog spannend?

Reageer (8)

  • Kersenvlaai

    Jajajajajaa nog altijd interresant en spannendd!

    1 decennium geleden
  • RosalieHale

    Arme Rose<3

    1 decennium geleden
  • SamiiMcClout

    Why Can't You Be Real..

    That's what I think when you see Jasper..

    Sjieke story.. Kan ze nu wel nie allemaal lezen. Maar ik ga het zeker doen x

    1 decennium geleden
  • allready

    <333333333

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    snel verder
    t wordt alleen maar spannender (trouwens pov's worden geschreven uit de ik-persoon, dus niet uit jij *tip*)
    (doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen