Blijkbaar is het toch vroeger dan verwacht.. ;D ^-^
Krijg ik nu extra reacties??

'Het is jou schuld niet, mensen zijn gewoon verschrikkelijk irritant.' mompelde Felix. ik lag neer in de zetel, ik was het kotsbeu om de hele tijd van hier naar daar te lopen. Mijn hoofd lag op Felix' schoot.
'Bedankt, tot tien jaar geleden was ik er zelf ook een, weet je.' mompelde ik. Felix glimlachte.
'Zo kan ik ook beginnen, vijfhonderd jaar geleden was ik er ook een. De tijden veranderen Elisabeth, maar mensen blijven even dom. Aanvaard het.' zei hij op een verwerende toon. Hij had geen reden om boos te zijn, ik wel.
'Ik vind het gewoon zo dom dat ik over de kinderen begonnen ben. Nu heb ik hen nog meer in gevaar gebracht, net zoals Reneesmee.' zei ik schuldbewust.
'Oh, trek je dat maar niet aan, hoor, Lis.' zei Nessie glimlachend terwijl ze binnenkwam. ze sloeg met haar handpalm tegen haar voorhoofd.
'Sorry, vergeten te kloppen. Loop ik even terug naar de deur?' vroeg ze glimlachend. Ik schudde mijn hoofd en stond recht.
'Is er iets?' vroeg ik, verbaast om haar hier nu te zien. Carlisle was met de rest van zijn gezin gaan jagen, het was beter om in groep te gaan, tegenwoordig.
'Er is een brief voor u aangekomen, oh machtige VampirePrincess.' zei Ze glimlachtend. Ik rolde met mijn ogen.
'Ging jij niet jagen?' vroeg ik.
'Ik ga met de anderen mee, dan blijven de wolven hier. Trouwens, volgens Jake komt Sam over een twee tal dagen aan.' zei ze glimlachend. Ze gooide haar rode haren over haar schouder en liep heupwiegend de kamer uit. ik knipperde met haar ogen.
'Die heeft te dicht bij Jinx gezeten.' zei Felix glimlachend.
ik bekeek de enveloppe, hij was inderdaad aan de vampirePrincess gericht. Geen vampier zou zo een brief sturen, een vampier kwam zelf als er iets te doen was, tenzij je belangrijk was en daarom niet kon komen.
Ik las het ding snel door, Felix keek me verbaast aan.
'En?' vroeg hij verbaast. Ik zuchtte.
'Een uitnodiging voor een dansfeest of zo.. iets met veel belangrijke mensen.' zei ik onwillig. hij keek me afwachtend aan.
'Ik heb geen zin, ik vertrouw het ook niet. Ze vragen aan de VampirePrincess om enkel een partner mee te brengen. er zal bewaking aanwezig zijn. Serieus? erg subtiel zijn ze niet.' mompelde ik terwijl ik de uitnodiging verfrommelde.
'Waarom ga je niet?' vroeg Felix verbaast.
'Onder de mensen komen, kan je goed doen.. en anders is het een feestmaaltje voor ons.' zei hij lachend. Ik gaf hem een klap tegen zijn hoofd.
'Ik dacht dat je vegetariër was?' vroeg ik plagend. Hij haalde zijn schouders op. hIj was vegetariër, maar hij had het soms verschrikkelijk moeilijk omdat hij koppig was en erbij bleef dat eigenlijk alleen mensenbloed voor Vampierconsumptie geschikt was.
Eigenlijk was hij een vegetariër om mij een plezier te doen, maar hij geloofde er niet in. Onze kinderen gaven hem wel het goeie voorbeeld, maar zelf dat leek hem niet te kunnen overtuigen.
Sacha kwam binnenlopen, razend kwaad op mij.
'Is het waar? heeft ze gelijk?' schreeuwde hij naar mij. Ik keek hem -en Akshay die achter hem aankwam- verbaast aan.
'Waarover gaat dit?' vroeg ik zacht. Sacha leek ziedend van woede.

Reageer (3)

  • Altaria

    Watiseraandehand! Please schrijf net zo verslavend als nu door!!!

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    Ik snap die uitnodiging niet, van de rebellen?
    En waarom is Sacha kwaad, heeft het iets met de nieuweling (ben haar naam kwijt) te maken?
    Snel verder, love you!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen