Giovanni is hier 18, ik dacht ik bespaar jullie het rekenwerk.

"Catherine, ben je thuis?" riep Gio, "ja, ik ben-" begon Cat maar ze werd onderbroken, "mam en pap zijn deze hele week weg en ik geef zaterdag een feestje en ik wil dat jij weg bent." zei hij. Ik liep nog steeds doorweekt, richting de gang om de droge kleding aan te pakken van Cat. "Hey" zei ik toen ik Gio zag staan, hij zei niks en staarde me aan, ik realiseerde me dat mijn korte jeans en mijn blousje nog steeds doorweekt waren en dat hij dus door mijn blousje heen kon kijken. Dat deed hij dus ook en ik kon het niet laten om een opmerking te maken, "leuk hè regen" zei ik droog, hij keek meteen weg. Cat gaf me de 'ik zei het toch' blik, "wel jammer dat we niet mogen blijven zaterdag, Feliz en ik hadden het er net over dat we wel weer zin hadden in een feestje" zei Cat en ze keek mij aan. "ja inderdaad, we hadden wel weer zin in een beetje lol en om los te gaan" speelde ik maar mee, Gio keek me aan en Cat seinde achter zijn rug dat ik puppyeyes moest doen. Ik deed maar wat ze seinde want ik had geen idee wat haar plan was "dan kom je toch gewoon" zei Gio, die blijkbaar niet wist dat ik het gesprek net ook had gehoord. "ja lijkt me gezellig dankje" zei ik en Cat stak haar duim op, ze gooide me de droge kleding toe en ik liep de badkamer in om me om te kleden. "Eerst mag ik niet komen en als Feliz het vraagt mag het wel. Waarom dat?" vroeg Cat plagerig, "Feliz mag komen over jou heb ik niks gezegd" antwoordde Gio, "denk je echt dat ze komt als ik er niet ben? Oh mijn god, Gio is verliefd, Gio is verliefd!" zong Cat irritant. "houd je bek!" zei hij kwaad, "je moet wel iets liever zijn hoor, als je indruk op mijn beste vriendin wilt maken" zei ze gemeen. Ik lachte, soms was ze ook echt een bitch.

Ik bleef bij Cat eten en na het eten keken we op internet naar onze cijfers voor aardrijkskunde, "fijn die heb ik weer gefaald, als ik dit niet snel ophaal dan zak ik" zuchtte ik diep. "volgende week donderdag kan je de toets overdoen" zei Cat, "wat heeft het voor nut, ik snap er toch geen zak van" zuchtte ik weer. "anders moet je iemand zoeken die je bijles kan geven, ik zou het graag willen doen maar ik haal ook maar zesjes" zei Cat, "dat is opzich best een goed plan, maar waar moet ik iemand vinden die goed is in aardrijkskunde?" zei ik nadenkend.
Op dat moment kwam Gio de woonkamer binnen lopen, "Gio, Feliz heeft bijles aardrijkskunde nodig, was jij daar niet goed in?" vroeg ze, Gio knikte. "zou je me alsjeblieft kunnen helpen?" smeekte ik hem bijna, hij knikte. "dankje, dankje, dankje!" zei ik en ik vloog hem om de hals, "oh en Feliz wilt een demo opnemen, daar kan je ook vast wel mee helpen toch" zei Cat. "tuurlijk, ik wist niet dat jij zong" zei Gio, "ik ook niet maar je zusje dwingt me hier een soort van toe" zei ik.

Die donderdag haalde ik een tien voor aardrijkskunde, uiteindelijk slaagde ik met een gemiddelde van een 7,8 voor Aardrijkskunde.
Net na het examen hoorden we dat ze zouden verhuizen naar Nederland, en nog voor de vakantie waren ze verhuisd.
2 maanden nadat ze verhuisd waren werd mijn eerste single uitgebrachten was ik in 1 klap beroemd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen