Foto bij I guess I owe you a drink?

Goed, omdat Someday zo liefjes in mijn GB stalkte, nog een stukje voor vandaag :').
& omdat ik altijd met een lach op mijn gezicht jullie reacties lees *applausje voor jezelf, iedereen* jullie zijn hilarisch :).
Goede Moederdag gehad, trouwens? Mijn moeder wel. ik had echt een persoonlijk cadeau gemaakt (oke een gedeelte was gekocht) dus ze was weer helemaal blij :).

@Moustaches, eten gevonden :')?

@Elly4ever, juaah, elke keer als ik het me probeer voor te stellen schiet ik in de lach x].

@Noelle1D, omdat hij geen liefde kent :'). Maar daar ga ik heus nog wel verandering in brengen, gheheh xD.

@Spotgaai, je zou liefdestherapeut moeten worden! Ik sla alleen de ja-maar-en fase over x]. Ik ga voor girlpower, Anna gaat heel subtiel *ahum* de richting van hard-to-get op... *wbw*

@Bluejay, honger gestilt inmiddels? Ik heb hier nog cupcakes en een stuk taart staan, dus als je nog honger hebt, ik kan ze je kant op smijten (ik houd van taarten smijten) :Y).

@Istina, zo, dan mag jij mijn liefdesleven wel even voorspellen, want ik weet het op dit moment niet meer :Y).

@SoulHunting, het idee van de dag :'). Ik had er misschien wat mee moeten doen, haha xD.

@Mouse, jep, Amora is cute!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Barefoot

    Sage is precies de stiefmoeder van sneeuwwitje oud-jong-oud-jong
    Kan ze zichzelf ook veranderen in een slang of een hamster lijkt me best leuk om te kunnen

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Gooi maar een taart in mijn gezicht :Y)
    Oké, mag ik dit even zwaar verdacht vinden? Sage is opeens mooi, terwijl ze eerst een lelijk mormel was.. En die piraat, ik vind hem maar niks.. Zeker springen er straks opeens een hele horde piraten uit de bosjes om haar te vermoorden? Oké misschien ook niet, but you never know. Btw, Anna en Peter is gewoon one true pairing :D OTPOTPOTP (:

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Ghehe en dan word Peter nu waarschijnlijk jaloers =D

    1 decennium geleden
  • Someday

    Yes, another chapter hihi.
    Hmmm ik vertrouw die piraat niet + Peter is veel euker natuurlijk! Misschien wordt hij nu wel jaloers en dan zoent hij haar weer en bam ze zijn gelukkig samen. Ik kijk nu toevallig Peter Pan, want door jou verhaal had ik daar heel veel zin in gekregen, en nu ik die film kijk wil ik nog grager weer verder lezen in jou verhaal, maar dat kan niet omdat je nog niet verder bent gedaan. Weetje trouwens dat ik nooit lange reactie schrijf? Maar voor jou wel, want ik mag jou, want jij schrijft over Peter Pan. Wist je trouwens ook dat ik jou vernieuwde versie van Peter nog leuker vind? He sounds hot hihi. Ik ga nu de film maar weer verder kijken want nu mis ik het gevecht van Peter en Hook in de grot! Oh wat een spanning hihi. Ik ben speciaal even voor jou verhaal op Q gegaan om te kijken of je weer geschreven had, en dat doe ik zo weer, ook al ben ik bang dat dit het laatste stukje voor de dag was, maar wie weet weet je ons wel te verassen! - zou erg leuk zijn, erg leuk - I just love Anna en Peter, en weetje wat het nog leuker maakt? Ik heet Anna! Hihi. True story.

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Fijn om te weten dat je er verandering in brengt
    Ik zou zo graag een taart in iemands gezicht duwen. Gewoon om te kijken hoe dat voeld.
    Deze story is de beste

    Keek net peter pan weer en zag meteen deze story voor me.(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen