Foto bij 12: een druk dagje

"zullen we nog even de stad ingaan? Het is nu zo lekker rustig" vroeg Zayn, "oeh ik weet niet of jullie dat wel willen met mij hoor, ik houd nogal van shoppen" zei ik lachend. "dat komt heel goed uit, wij ook!" zei Harry hyper.
Zo gezegd zo gedaan, nadat we de rekening betaald hadden gingen we de stad in.Na 2 uur intensief gewinkeld te hebben, waren we beland bij de plek waar we de dag begonnen, het zelfde tafeltje bij de starbucks.

Om 5 uur gingen we naar huis, ik nam afscheid van de jongens en gooide mijn gekochte spullen in miijn inloopkast. Om half 6 stapte ik in de auto om Cole en Dylan op te gaan halen.
Ik deed het dak open en mijn zonnebril op, zette de radio aan en zong mee.
Mijn telefoon ging af en ik nam op, "met Feliz". " hey we zijn er, we zitten bij de Starbucks." zei Cole, "oké, ik ben er over een paar minuten. Bestel voor mij alvast een Java-chip, klein graag" lachte ik. "tot zo" zei Cole en hij hing op, ik sloeg af en zag de parkeerplaats van het vliegveld.
Ik parkeerde mijn auto, deed het dak omhoog en liep haar binnen.

In de starbucks zag ik Cole en Dylan al zitten, "jullie moeten echt jullie vermommingen gaan verbeteren hoor" lachte ik terwijl ik ging zitten. "Hey!" riepen ze tegelijk en ze gaven me een knuffel, "je ziet er goed uit, zoals gewoonlijk" zei Dylan. Ik lachte, "zullen we gaan?" vroeg ik nadat we ons drinken ophasden en de jongens stemden in.

Eenmaal thuis aangekomen ruimden we de spullen op en plofte we op de bank, "jullie zullen wel moe zijn" zei ik. "Nee eigenlijk hebben we de hele vlucht geslapen" zei Cole, we kletsten wat verder tot de deurbel ging. Ik stond op en liep naar de deur, "hey!" riep Lou vrolijk, "Hey Lou!" antwoordde ik net zo vrolijk. "kom binnen" zei ik en ik liep voor hem de woonkamer in. "Jongens dit is Louis, Louis dit zijn Cole en Dylan" stelde ik ze voor, Louis vertelde over een feest en vroeg of we meegingen. De jongens keken me smeekend aan als teken dat ze wel wilden. "Ik vind het prima, hoelaat?" vroeg ik, "we gaan over 10 minuten" zei hij. Ik zuchtte " je vertelt alles lekker optijd vandaag" lachte ik en ik spribtte baar boven om me om te kleden.
"mag ik zo mee?" vroeg ik toen ik de woonkamer in kwam omgekleed en wel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen