Ik post over een uur ong. een stukje, heb een enorm drukke dag gehad en moet nu gewoon hardlopen. Jullie houden in de loop van de avond twee stukjes tegoed van me! Dat jullie het even weten en je nergens druk over hoeven te maken (for example, opgegeten worden door haaien, bekogeld worden met wortels of veranderen in een schildpad. He lezers xD?)
Mocht er trouwens animo zijn voor een tweede Q and A (op de vorige reageerden jullie zo enthousiast) mag je bij deze je vragen achter laten :), zodat ik een passend antwoord kan fabriceren :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Knives

    Oh vragen, juist uhm.
    Als je iets moest veranderen aan een random sprookje wat zou je dan willen veranderen en waarom?

    1 decennium geleden
  • Knives

    Wow, ik dacht even dat je stopte!

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Drukke dag (cool)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Toen ik zag dat jij een nieuw hoofdstukje had geactiveerd was ik zo blij, maar toen zag ik hoe je hem genoemd had en schrok ik me kapot. Ik dacht even serieus, die gaat zeggen dat ze stopt of ze gaat hem tijdelijk pauzeren, gelukkig is dat niet zo! Oef ik kijk nu al uit naar die twee stukjes voor vanavond, dat maakt mijn hele avond weer goed! Morgen heb ik namelijk me eerste examen en jou verhaal zorgt voor lekker even wat afleiding:Y)

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Je activeert zoveel :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen