Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • quotelover

    Waaaah! Ik was vergeten om te reageren! Stomstomstom *slaat tegen voorhoofd* Nou je schrijft in ieder geval voor mij, want ik wacht iedere keer met smart (dat doet mij ontzettend denken aan Romeo en Julia of iets in die richting) op een hoofdstukje, en je schrijft ook heel goed! Ik heb namelijk gisteren of eergisteren een ander verhaal van jou gelezen, ben even de titel kwijt, (met Noelle en Liam) en die was ook echt super! Ik zou wel reclame voor je willen maken, 'cause you deserve it, maar ik heb geen story, en mijn profiel word ook niet echt druk bezocht waarschijnlijk, en no credits here, dus anders had ik dat echt gedaan! Oh en af en toe moet je gewoon de zeikwijf uithangen om mensen wakker te schudden =) Ja misschien iets meer 1D (dus waarschijnlijk ook iets meer vaart, als ik de goede gedachtes heb over wat je plannen ongeveer zijn, niet dat ik dat weet) dat maakt het iets aantrekkelijker met die hype... Maar je moet het doen zoals het goed voelt en dat het klopt en dat je het leuk vind om te schrijven dat is erg belangrijk!

    xx (flower)

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Het komt denk doordat 1D er vrij weinig in voor komt. In de titel staat natuurlijk 1D en daar wacht iedereen denk een beetje op. ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen