Foto bij It feels like a shot of a gun

Joooow, daar ben ik weer! Met een nieuw stuk! Enjoy it peeps! Kudo + comment I appreciate.

& jullie algemene vraag over Peter POV: Ja, dat komt, in de toekomst. Was ik sowieso al van plan ;)! Het worden niet veel stukjes, want Anna is de protagonist. Daarbij wil ik wel melden dat ik allergisch ben voor de regel om bij de stukjes te schrijven uit wiens POV het is geschreven. Goed geschreven teksten hebben dat niet nodig (boeken hebben dat immers ook niet.) Maar no worries, je zult het echt wel aan de tekst, dialogen, gedachtes en schrijfstijl kunnen merken uit wiens POV het is ;)!

& Someday krijgt de award voor langste comments xD.

@Squidward, Thomas is inderdaad een achterblijvertje, maar in de toekomst neemt zijn rol (denk ik) drastische wendingen aan, maar daar ben ik nog niet zeker van xD.

@Reliance & Istina, klopt! Het is daar op gebaseerd xD.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Someday

    Meh.

    1 decennium geleden
  • Someday

    NEEE NEEE NEEE, IK EIS NOG EEN STUKJE MADAM! Oh pretty pretty please! I beg you. Oef een award hmm? Hihi I feel so cool now:Y) En ik moet mijn goede imago van het schrijven van lange reacties natuurlijk wel hoog houden dus ik zal een bedenken wat voor onzin ik nou weer allemaal kan gaan schrijven. Oh my god Peter, he can't die! Hij moet eerst nog zijn liefde aan Anna kunnen uiten.. En dan mag hij nog niet dood want hij is zo leuk, like we wilt er nou niet zo'n leuke vliegende knul kennen? En jou verbeterde versie van Peter maakt het nog nét een tikkeltje beter. Maar dat heb ik volgens mij al een keer verteld. Nu weer terug op het begin. GA VERDER, LIKE NU. JE KAN ONS DIT NIET AAN DOEN, WE WORDEN GEK, DRAAIEN DOOR. En dat is niet goed voor tieners. DAMN. PLEASE, OHH PLEASE. Hihi, wat een smeekbedes. Normaal ben ik nooit zo veeleisend, echt niet. Maar nu wel. Want ik kan niet goed slapen als ik niet weet hoe dit afloopt. Naah waarschijnlijk wel, want ik heb slaappillen dus dan val je zo ie zo wel in slaap, maar toch, het gaat op de gedachten. Om even heel erg duidelijk te maken dat je verder moet gaan, heb ik de letters ook nog maar eens 'vet' gedrukt gemaakt, want tja, het moet er natuurlijk wel uitknallen.. Dat geeft zo'n leuk effect:Y)

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Aaaaaah cliffhanger grr:@

    Dat is hook van peterpan 2003 mijn lievelings met jeremy sumpter!!!

    1 decennium geleden
  • Mundane

    OMG wat is dit O.o
    Waarom een cliffhanger ;'(

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    HOUD HEM TEGEN ANNA!! -gilt door het hele huis-
    Zoals altijd leef ik weer erg mee met dit verhaal xD
    Is Cecco nou eigenlijk dood? Nee toch?
    Snel verder, want je laat ons weer met een Cliffhanger achter.
    You lovely bitch :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen