Foto bij (22) As lazy as a Kaulitz...

Ik was blij dat het Jojo was die het vlees gebakken had op de BBQ want toen Tom zijn vlees extra wou bakken en ondertussen wou tonen hoe "cool" hij wel niet was, liet hij het bijna helemaal zwart worden. Jojo schudde lachend zijn hoofd en ging hem dan toch maar een handje helpen.
'Een deukje in je mannelijkheid, Tommie?' vroeg ik lachend. Hij stak zijn tong naar me uit. 'Je zou beter wat vriendelijker doen tegen je grote broer.' zei hij snel. 'Dat doet ze ook, tegen mij.' zei Bill lachend. 'Je zou moeten weten hoe leuk het is om ook eens de "grote broer" te zijn.' zei Bill tegen mij. Ik glimlachte en liet mijn hoofd tegen Georgs schouder aanzakken. 'Hoe kan je nu alweer moe zijn?' vroeg Ashey -Jojo's vriendin en laborante ;D- Ik grijnsde naar Georg. 'Ah, ik denk dat het een nog niet gekend Gen in hun bloed is.' zei hij grijnzend terwijl hij wees naar Tom die zich in het gras had gelegd met Sarah's hoofd op zijn buik en Bill die -met Zinzi op zijn schoot- helemaal onderuit hing in zijn stoel. Ashey glimachte. 'Bij nader inzien heb je misschien gelijk.' zei ze zacht. Jojo sloeg zijn arm om haar schouder, zijn ogen twinkelden. Tegenwoordig had iedereen hier een vriend of vriendin. Ik had het goed hier, maar het zou oneerlijk zijn om te verwachten dat ik hier kon blijven.
'Ik moet echt iets aan mijn duits doen..'mompelde ik zacht tegen Georg. Hij tuitte zijn lippen een beetje. 'Het is niet heel dramatisch..' mompelde hij zacht. Ik glimachte. Waarom was hij zo vriendelijk. 'Ik heb een verschrikkelijk accent en ik snap echt geen bal van de grammatica.' zei ik. Georg haalde zijn schouders op. 'Van Gramm snap ik ook niet te veel, je wordt het gewoon.. en dat accent.eens je hier een tijdje bent -wat mij logisch lijkt- gaat dat van zelf weg.' mompelde hij zachtjes. Ik draaide me een beetje zodat ik hem kon aankijken. 'Waarom ben je er zo zeker van dat ik blijf?' vroeg ik zacht.

Reageer (8)

  • Inifinity

    Bill & Tom zijn vegetariër!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Super!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    snel verder!:Y)
    Please?(A)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    zij is gemeen bezig(A)

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen