Foto bij 2.48. Harry Edward Styles

We hebben 60 abo's *Party Hardy*
Jullie zijn echt de allerbeste lezers<3

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • quotelover

    Oeh, leuke wending (?) in het verhaal! Ben benieuwd wat ze er mee doen! Zo wordt het natuurlijk wel moeilijker voor Leigh/ Macy =) om het niet te vertellen... *krabt aan kin om slim over te komen* --> wat totaal geen zin heeft omdat er maar een iemand is die om 10 uur 's avond haar nagels gaat lakken en daarbij ook nog eens een strakke broek aan te hebben die in een korte tijd toch uit zal moeten.... stomstomstom, dus ben ik maar een reactie gaan schrijven, als afleiding voor mijn debiliteit. Maar ik denk dat ik even door moet typen aangezien mijn internet dadelijk wordt afgesloten (ben redelijk goed geworden in het voorspellen van mijn vaders acties) omdat ik me schuldig maak aan overmatig beeldscherm-gestaar... woeps! Al ben ik toch redelijk trots op mezelf want ik heb minsten 2 uur muziek geoefend, terwijl ze weg waren dus ik vind dat ik gewoon recht heb aan mijn portie internet (dus Q)! Ach ja, ik had ook niet echt zin om een programma te kijken over 2 mannen die het leven en gedrag van dieren na doen.... Dat heb ik namelijk net in de badkamer gehoord en dat had ik liever niet geweten *probeert zichzelf te hersenspoelen* oh nee, nu heb ik jou ook aangestoken! *Grijpt naar chocola die er niet ligt* 'Arnold! Redt me! alsjeblieft?' Ja ik ben weer behoorlijk druk vandaag! (Druk? Ik? Nou ja zeg! Tsss, (heeft redelijk iets weg van jochem Meijer)) Ja! 60 abo's ik feest ook mee! Alleen ben ik van mening dat je er veel meer verdient! Met zo'n lieve schrijfster! (slijm, slijm, slijm, kwijl (o god, dit gaat te ver))
    Anyways, ik vind je verhaal gi-ga-geweldig (er zwerven een aantal Geronino Stilton boeken rond in ons huis en ik lees die als ik zin heb in iets "luchtigs", vandaar dat idiote woord) anders zou ik ook niet zo trouw (kuch) reageren! Hoogachtend,

    xx

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    mooi snel verder

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • numbnut

    super goed geschreven, echt waar!
    ben benieuwd waarom ze haar naam veranderd heeft!
    snel verder plz
    xxx

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen