Normal

Ik werd wakker van het geluid wat een paar vogels maakte. Ik ging wat rechter zitten en keek de kamer rond. Toen ik Zayn naast me zag liggen, wist ik het weer. Liam, de ruzie met Lynna en hoe ik Zayn had opgebeld. Ik pakte mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Het was pas half 12, ook al had ik het gevoel dat het al lang 12 uur was geweest. Plotseling bedacht ik me dat ik Liam moest bellen, om te vertellen hoe het afgelopen was gisteravond. Geduldig wachtte ik tot hij opnam. "Met Liam." "Hee Liam, met April. Ik wilde je even vertellen wat er gisteravond gebeurd was toen je weg was." Ik begon het verhaal te vertellen. "Waar ben je nu? Nog steeds bij Zayn?" vroeg Liam. "Ja, hij slaapt nog." "Sms me als hij wakker is, dan kom ik die kant op." "Ja, dat doe ik." We hadden nog een kort gesprek, waarna we ophingen. Zuchtend keek ik Zayn's kamer rond. Het was een typische jongens kamer: wit met grijs en een beetje blauw.
Ongeveer een half uur later werd Zayn eindelijk wakker. "Goedemorgen, wat kan jij lang slapen zeg", zei ik lachend. Ik pakte, terwijl Zayn aan het praten was, mijn telefoon en sms'te naar Liam dat hij kon komen. "Liam komt eraan, hij heeft gebeld toen je nog lag te slapen." "Is goed, als je het niet erg vind, ga ik even douchen." Ik knikte als goedkeuring en Zayn stond op. "Hier", hij gooide een afstandsbediening naar me toe als teken dat ik in de tussentijd wel tv kon kijken. Ik had al snel gevonden waar MTV zat en begon mee te zingen met de liedjes die op het moment bezig waren. Opeens werd de deur van Zayn's kamer open gedaan en stond Liam in de deuropening. Die was hier snel. "Zayn is douchen", legde ik uit toen hij zocht naar Zayn. Hij knikte en nam plaats naast mij. "Gaat alles goed?" Ik knikte, ondanks dat er een hele boel dingen niet goed gingen.


Het spijt me zo dat het zo lang duurde! Maar op dit moment is mijn leven nogal ingewikkeld, zeg maar. Ik ga echt proberen om de volgende keer wat eerder te schrijven.
I'm sorryy xoxo Normal

Reageer (1)

  • Yestherday

    Super!
    En het geeft niks, neem de tijd en als je wilt praten, kun je bij me terecht
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen