ik geeuwde, ik denk dat het ondertussen een uur of 11 's avonds was. Sarah en Tom waren gewoonweg niet meer naar buiten gekomen dus ik denk niet dat we erg veel inspiratie nodig hadden om te bedenken wat die twee allemaal aan het doen waren.. het werd tijd ook.. Niet dat ik..zo'n dingen aanmoedig hoor, maar ze waren elkaar al 3 weken aan het "eyefucken" dat het geen naam meer had..
'Ik ga naar bed...' mompelde ik zacht. het nog voor ik de trap helemaal op was, merkte ik Georg op. Ik keek hem glimlachend aan.
'Wat ben jij van plan?' vroeg ik zacht. Hij keek me heel onschuldig aan.
'Slapen..of voor matras spelen..dat zou ik ook nog wel zien zitten.' zei hij met een klein lachje. ik schudde mijn hoofd. 'Tah, tah, tah, stoute jongen.' zei ik -niet echt gemeend- vermanend. Hij haalde glimlachend zijn schouders op. 'Ik heb er geen probleem mee..' mompelde hij. 'Met mijn matras spelen? Of met het feit dat je een stoute jongen bent?' vroeg ik grappend. Hij stond ondertussen vlak voor me, tegen me eigenlijk. 'Met geen van beide.' zei hij terwijl hij me in zijn armen trok.

Eigenlijk is het best leuk, hoor, wakker worden in Georgs armen. Hij gaf me een kusje op mijn neus. 'Hoe lang ben je mijn genant gebrabbel aan het aanhoren?' vroeg ik zacht. Hij keek naar de klok. 'Nog maar een klein halfuur.' hij glimlachte. 'Je bent echt ..grappig.' zei hij daarna. Ik zuchtte; hiervoor had ik gevreesd. 'En hoelang denk je dat vol te houden, mij horen babbelen in mijn slaap?' vroeg ik terwijl ik mijn hoofd weer op zijn borst legde. Hij streek over mijn rug, het kietelde een beetje. 'Hoelang ga jij het volhouden om mij als "matras" te gebruiken?' vroeg hij, duidelijk retorisch, maar toch een soort antwoord op mijn vraag. ik keek hem even door toegeknepen ogen aan, en sprong dan op. 'Ik heb ..honger.' ik deed mijn best om niet te veel te roepen, het was nog maar acht uur en Tom moest uitrusten van alle fysieke inspanning van gisteren. Ik denk zelf dat ik..gehijg gehoord heb uit hun kamer.. niet iets wat je wilt horen van je broer en je beste vriendin.
Georg glimlachte. 'Mij best wat je doet, maar ik zou eerst wat meer kleren aandoen.' stelde hij voor. 'Goed idee.' merkte ik op. Blijkbaar had ik gisteren niet eens de moeite genomen om mijn pyjama te zoeken enhad ik gewoon in mijn ondergoed geslapen...oh ja, who cares..

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen