Foto bij Wins and lost

zero's blik is onbetaalbaar...

Garaa pov;
Ik mag haar wel,ze was niet bang voor me ze was rebels,maar ze spartelde toch niet tegen en blijkbaar mag ze mij ookwel.Ze is ook hot en ze zag der mooi uit ,ik zie erna uit om wat met haar te gaan doen.’Garaa ? waar denk je aan ?’vraagt termari me naïef .Ik grom en kijk haar kwaad aan ze wend haar blik bang af.Dat bedoel ik nu Chanel zou me aan blijven kijken en geen angst tonen.

Zero pov;
Hoe kon die eikel haar nu zomaar vastpakken. Als ik hem in mijn handen krijg is hij dood,en hoe kon Chanel het zomaar toelaten ,nouja ze weet dan ook niet wat ik voor haar voel maar blijkbaar voelt ze niet hetzelfde ik moet haar terug zien te winnen hoe dan ook.’Zero wat is er ?We hebben het gehaald waarom frons je zo ?’vraagt Chanel me liefjes.’Daarom’grom ik chaggie.’Lieverd daar krijg je rimpels van’zegt ze glimlachend.Ik kijk haar kwaad aan.’Zero waarom doe je nu zo ?’vraagt ze me zielig ,terwijl ze me gekwetst aankijkt. Ik kan niet tegen die blikken van haar en glimlach toch maar ‘Ben gewoon moe’lieg ik tegen haar. Ik kan gewoon niet dom tegen haar doen op zo’n manier hoe meer ik met haar omga hoe meer ik haar leuk begin te vinden. Alle ninja’s die het gehaalt hebben staan nu in rijen ik sta achter irisa en Chanel staat voor Garaa ,Garaa zit aan haar kont en ze giechelt .Ik heb zo’n zin om hem nu te gaan slaan. Irisa kijkt me waarschuwend aan.’Blijf bij je eigen gedachte irisa’grom ik kwaad.Ze kijkt me onschuldig aan en focust zich dan op de mense voor zich .Ze beginnen te praten en het bord zoekt 2 personen uit die gaanvechten de eerste match is termari tegen tenten. Twee meisjes blijven staan terwijl wij naar boven lopen.’Zero hoe gaat het ?’vraagt mijn moeder die me omhelst .’Daisy niet nu’zeg ik rebels en schamend.’Zero noem me geen Daisy ik ben je moeder’zegt ze kwaad en hard. Bijna iedereen kijkt ons aan en irisa Chanel en de andere schieten in de lach. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht en wil door de grond zakken.’Thanks mam ,je zet me weer voor schut’mompel ik geïrriteerd. Als de match beëindigt is heeft het meisje termari gewonnen. Het bord zoekt weer en de eerste naam die verschijnt is Chanel,ik hoop voor haar dat ze een makkelijke tegenstander krijgt de tweede naam is zaku de jonge die sasuke bijna vermoordt had loopt naar voren en staat recht tegenover Chanel. Ik kijk naar Blair die obito bijna doodknijpt.’Kalm aan Blair der zal niks ergs gebeuren’mompelt obito rustig mar diep van binnen merk je dat hij ook bang is. Het gevecht begint en het lijkt goed te gaan voor Blair ze verslaat hem makkelijk,maar dan draait het wiel en is zaku Chanel aan het verslaan. Ze wordt met heel veel kracht tegen een muur aangegooid en staat niet meer op er loopt een rood straaltje bloed langs haar hoofd. Zaku wilt het afmaken maar voordat hij iets kan doen staan Blair en obito er al voor.’Waag het ,je hebt al gewonnen dus koop een lolly en ga het ergens vieren etter’zegt Blair kwaad. Een medische team tilt haar op en neemt haar mee. Dan is irisa ze moet tegen haruno sakura en ze wint makkelijk. Dan ben ik en ik moet blijkbaar tegen Garaa,we lopen naar voren en ik kijk hem kwaad aan. Hij kijkt me emotieloos aan en het gevecht begint ik richt al mijn woede op hem en val hem aan met chidori wat niet genoeg blijkt te zijn naar een paar minuutjes heeft hij me verslagen en lig ik kreunend van de pijn op de grond. Ineens wordt alles zwart.

Daisy pov;
Mijn zero is verslagen door die garaa. Garaa is inderdaad heel sterk en ik ben nu echt heel bezorgt over zero.’Het komt wel goed mam’mompelt irisa.’Irisa voor de 100ste keer blijf uit mense hun gedachten dat is privé ’mompel ik droogjes.’Whatever’mompelt ze rebels. Ik vraag me af water met mijn verlegen irisa is gebeurt maar volgens mij weet ik het al zijn naam begin met Sasuke en eindigt met Uchiha.Ik kijk naar irisa en zie hoe ze met sasuke aan het kloten is.’Daisy kan ik je onder 4 ogen spreken ?’vraagt asuma me ineens.Ik knik en loop met hem mee ,ineens duwt hij me tegen de muur en zoent hij me.Ik duw hem van me af en kokhals ‘Waar the fock was dat voor nodig ik heb 2 kinderen en een man hoor das wel genoeg eikel.’gil ik kwaad.Hij duwt mijn polsen hard tegen de muur en ik kan me niet los krijgen.Ineens verschijnt kakashi achter hem en geeft hij asuma een dreun tegen zijn hoofd.’Kakashi’gil ik blij terwijl ik hem omhels.’Blijf met je gore lelijke pote van mijn vrouw af homo’gromt kakashi verdedigend.asuma kijkt hem kwaad aan en ze beginnen te vechten wat kakashi ofcourse wint aangezien hij veel sterker is.’Mijn stoere dappere geile held’zeg ik kinky.Ik omhels hem en hij tongt me ik grinnik en kijk hem liefjes aan.’Alles komt goed schat’mompelt hij.

Reageer (1)

  • Caged

    GHAAA
    Ik ben zo'n geweldige mamsie ^^
    Arme Zero mrja
    En mijn Irisa
    Door die Sasuke O_O Phuh nja als ze maar niet té rebels wordt hea (A)
    AAAARGG GAARA O_O phuh Zero wordt wel beter
    En dat plaatje XD geweldig xD
    Oh my god Asuma O_O GETVER
    Kakashi my hero muwhaha xD
    Boh stomme Zaku ofso -.-
    Nja snel verder

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen