Foto bij So you're a maneater?

Hello darlings,

Sorry dat ik vandaag nog niet gepost heb, ben namelijk de hele dag on route geweest! Hoe was jullie Hemelvaart?

@Noelle1D, er komt Peter POV aan, ik heb alleen nog tien pagina's voorraad dus nog even geduld ;). Ik ben nu bijna bij een stukje waarin ik het vertel vanuit Peter's perspectief.
let op: Ik kondig van tevoren niet aan vanuit wiens perspectief het is. Dat is in een boek ook niet zo en dan is het ook herkenbaar (zolang je maar juist schrijf) dus dat is wat ik ook ga doen ;).

& hierbij dus het 51ste hoofdstuk, enjoy :)! Vergeet dat groene knuffelbare knopje bovenin niet (a).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Spotgaai

    'Aren't mermaids not sweet?'
    'So sweet they'll drown you when you get to close'
    Ik ken dat helemaal uit mijn hoofd =D Da's best wel weird eigenlijk =) In de Disney-versie (tekenfilmversie dus) gebeurt dat niet, daar gooien ze gewoon iedereen nat. Maar aangezien Anna al in het water is, zal dat wel niet gebeuren :Y)
    Dat is een rare zin. 'zal dat wel niet gebeuren' Wat is het nou slimpie! Wel of niet? -ja ik praat wel vaker tegen mezelf- =)

    1 decennium geleden
  • Involved

    Ooo eigenlijk ben ik best wel erg, je had nog niet eens een dag niet gepost, maar toch keek ik om de vijf minuten of er al een nieuw hoofdstukje was terwijl sommige mensen maar een keer in de week posten of zo. Dit bewijst alweer dat ik totaal verslaafd ben aan je story:)
    Xx<3

    1 decennium geleden
  • Tucker

    Oh god, zeemeermin... NO GOOD

    1 decennium geleden
  • Someday

    Hihi hier heb ik de hele dag op zitten wachten, en dan zie ik dat er weer een hoofdstukje geactiveerd is en dan ben ik zoooo blij! Ik snap wel dat alle vrouwen in Neverland Anna haaten, ik bedoel maar, wie wilt er nou niet een relatie met d enige echte Peter Pan, like duh. Aah hihi bijna iedereen heeft hun kleine romantische momentje gezien, goodbye to the privacy! Als die stomme zeemeermin Anna iets aan doet, komt Peter haar vast wel redden, hoop ik dan toch.. Door jou stukje over het strand verlang ik nog meer naar de zomer, ik haat dit weer. Niet dat het in de zomer nou zo geweldig is, het is hier altijd veel te benauwd warm, bah! Gelukkig ga ik dit jaar lekker naar Spanje hihi. Toen ik las dat je nog tien hoofdstukjes niet geactiveerd had, dacht ik, wow hihi dan komt er in iedergeval nog lekker veel aan:Y)

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Schoonbroer--zwager... Allebij hetzelfde dus

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen