Foto bij Alexis King

Ik zoen met Niall en bedenk me dan ineens dat dit gewoon fout is. Ik haal mijn lippen van die van Niall, die me verbaast aankijkt. ‘Niall, dit is fout’ mompel ik. Niall knikt en klimt van me af. ‘Sorry’ mompelt hij nog. ‘Zullen we gaan slapen?’ vraagt hij dan. Ik knik en draai op mijn zij, met mijn rug naar Niall. Ik hoor nog hoe Niall de tv uit doet en het nachtlampje uitknipt. Ik sluit mijn ogen en probeer in slaap te komen, wat onmogelijk lijkt.
Na een paar uur wakker gelegen te hebben, stap ik het bed uit en loop ik naar de kamer van Liam en Zayn. Zachtjes klop ik op de deur. Na een tijdje wordt de deur open gedaan door een slaperige Zayn.
‘Alexis?’ zegt hij terwijl hij de slaap uit zijn ogen wrijft. ‘Kunnen we even praten?’ vraag ik, en ik voel de tranen achter mijn ogen prikken. Zayn knikt en laat me naar binnen. Liam ligt diep te slapen. Zayn gaat in zijn bed liggen en ik ga op de rand zitten. Zayn heeft blijkbaar andere plannen, want trekt me naar zich toe. Nu liggen we naast elkaar en ik kruip dicht tegen hem aan. ‘Ik heb iets doms gedaan’ zeg ik. ‘Ik heb met Niall gezoend, we hadden bijna afgesproken om friends with benefits te zijn!’. Even is het stil. ‘Zayn?’ vraag ik en ik bijt op mijn lip. Zayn gereageerd niet. ‘Zayn, zeg is wat’ snik ik. Zayn zucht en veegt de tranen van mijn wangen. ‘Ik had dat niet verwacht van jou Ally’ zegt Zayn dan. Ik snik en kijk beschaamd naar beneden. Ik blijf naar beneden kijken totdat Zayn mijn kin optilt. ‘Ally, ik snap dat je de aandacht die Niall je gaf leuk vond, en ik weet dat je sommige dingen mist. Maar je bent een geweldige meid. Je bent beeldschoon en je hebt een lief karakter. Maak je niet druk om dingen die niet gebeurden, want jouw tijd komt nog wel’ zegt Zayn en langzaam knik ik. ‘En nu gaan we slapen, ik ben moe’ zegt Zayn. Ik glimlach zwak en Zayn doet het nachtlampje uit. Ik voel nog net dat Zayn een kus op mijn haren drukt, voordat ik in slaap val.

Reageer (1)

  • Appelvlap

    Zayn is echt super cute(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen