'Welkom we zijn nog met 7 deze aflevering speelt zich af in Frontierland. Op de boot Thunder Mesa Riverboat Landing. Onderweg komen jullie allemaal borden met getallen tegen die moet je bij elkaar optellen, maar ook de treintjes van Big Thunder Mountain. En de nummers die die treinen hebben moet je bij elkaar optellen aan het eind laten jullie de nummers zien en de 5 personen die het dichts bij het getal zitten gaan naar aflevering 5. Veel succes'.

De boot vertrok en iedereen ging naar het bovenste dek. Behalve Fleur die ging als enigste beneden staan. Al gauw kwamen er veel getallen voorbij en iedereen vergat de treintjes van de achtbaan Big Thunder Mountain. Morten niet hij liep naar het achter en telde ze allemaal en keek goed welk nummer ze hadden daarna richtte hij zich op de andere getallen. Nahini wist al waar de treintjes voorbij gingen en keek stiekem er naar toe en schreef de nummers op. Onderweg kwamen ze mooie dingen tegen zoals het spookhuis: Phantom Manor dat is in het Engels the Haunted Mansion. Gebasseerd op een film met Eddie Murphy.(geloof me dat is echt een leuke film).



Ook het skelet van een dinosaurus vonden daar stonden geen nummers in.



De boot was weer terug aan de kant en de kandidaten toonden hun nummer.
Nahini had 251, Ardian: 222 Irena: 261 Sofia: 259 Morten: 240 Fleur: 253. Pieter-Bas: 255.

'1 kandidaat had het precies goed en dat is.............Pieter-Bas gefelicteerd. Ja en dat betekent dat Morten en Ardian er het verste vandaan zaten jullie gaan morgen de gevarenzone spelen.
Nahini, Irena, Sofia, Fleur, en Pieter-Bas gefelicteerd jullie zitten in aflevering 5 en bij de laatste 6'.

De attractie Thunder Mesa Riverboat Landing:



De attractie Big Thunder Mountain:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen