OEH wat gaat er nu gebeuren????????

nooooo
Emma POV: Wanneer ik de volgende morgen wakker word Herinner ik me helemaal niks meer van mijn verjaardag, alleen Ino zijn ogen herinner ik me. Raar genoeg klopt er iets niet, zijn ogen waren rood en niet donkerbruin. Wanneer ik me aan het omkleden ben en ik in de spiegel kijk schrik ik me bijna een ongeluk, anders had ik altijd blauwe ogen, en nu zijn ze grijs. Zo snel ik kan kleed ik me verder aan en loop dan naar Ino zijn kamer. ‘Ino, Ino, wakker worden’ roep ik in zijn oor. Slaperig kijkt Ino me aan. ‘Het is half zeven, het is inderdaad tijd om me wakker te komen maken’ gromt hij. ‘Mijn ogen, ze zijn grijs!’ roep ik in paniek. ‘En dan, waren ze dat altijd al niet’ gomt hij verder. ‘Nee vroeger waren ze blauw!!’ krijs ik ondertussen. Nu heb ik zijn aandacht zeg ik terwijl er een zelfverzekerde grijns over mij gezicht glijd. Die grijns verdwijnt dan ook vrijwel onmiddellijk. ‘Wat, ik zei toch dat ze verkleurt waren’ beantwoord ik zijn vage blik.‘Hmm , zo erg is het nog niet. Ik had gedacht dat het erger ging zijn.’ Beoordeelde Ino mijn ogen. ‘I am sorry , zo erg is het nog niet, Mijn blauwe ogen zijn weg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’ gilde ik letterlijk. Toen ik stopte met gillen kreeg iets tegen mijn hoofd. Als ik me omdraai zie ik dat het een brief is, Met een uil die in het raamkozijn zat.
‘Wat doet die uil hier ‘ vraagt Ino terwijl ik de brief opraap. Ino zegt iets, maar ik hoor het niet. Ik heb alleen nog maar aandacht voor de brief. ‘Beste Emma,
Je bent hierbij uitgenodigd op zweinstein hogeschool voor heksen en tovenaars'.'Ik weet echt niet wat ik moet zeggen' stamel ik. Ino kijkt me vragend aan, 'wat staat er dan in die brief?' vraagt hij.'ER staat alleen maar onzin in , dat ik naar een of andere domme toverschool moet. Maar magie bestaat helemaal niet, maar al vampiers bestaan bestaat magie dan ook ' tsjoef ik er allemaal uit in 1 ademhaal.Ino kijkt zo verbaasd dat ik er niet weet wat ik er van moet denken en uiteindelijk huilend naar mijn kamer loop.

Reageer (1)

  • Usagi

    Het gaat inderdaad een beetje veel naar HP

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen