Foto bij Dankwoord

The end?

Ik wil graag iedereen bedanken die aan dit hoofdstuk beland is en het verhaal dus heeft gelezen. Enorm bedankt voor alle lieve reacties, kudo's en abo's; zonder jullie was het verhaal niet zo geworden als het nu is.

Ik weet dat het een kort verhaal is en dat heb ik bewust gedaan. Jullie kunnen misschien denken dat ik een rot einde heb gekozen voor Amy; net het moment dat ze ontwaakt, dat alles of te wel weer goed kan komen, of te wel weer slecht kan gaan. Ook dit is zeer bewust gedaan. Een open einde is heel vaak niet geliefd onder lezers en ik moet toegeven dat ik sommige schrijfsters hun nek wel kan omwringen omdat ze voor een open einde gekozen hebben; moesten jullie dit willen doen, je weet me te vinden. Op dit moment kunnen jullie zelf beslissen wat er met Amy gebeurd. Laat haar in jullie fantasie herleven!

Dit verhaal is voor mij vrij zwaar geweest om te schrijven omdat het deels uit eigen gedachten en gevoelens geschreven is. Daarom zou ik het heel fijn vinden als jullie je 'review' zouden achterlaten onder dit hoofdstuk, dan weet ik meteen wat jullie van het verhaal vinden.

Groetjes,
Jana

Reageer (2)

  • xShyOne

    Het was echt een ongelooflijk mooi verhaal <3
    Heel mooi en touching geschreven en ik heb het met veel plezier gelezen ! <3

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    I loved this story!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen