Foto bij Shot 24

Reliance: HAHA, oké, ik weet niet meer wie dit hoofdstuk heeft geschreven, Haricot of ik.. AWKWARD..
Anyways, ik ga iets voorstellen:
Wie de langste en leukste reactie kan schrijven waar ik, of Haricot, helemaal stuk om gaat of gewoon helemaal super geweldig vind, krijgt een shoutout en promoot ik meteen diegene zijn story. IK HEB HET IDEE VAN HARICOT, ze deed het ook een keer bij haar story, dacht ik... GOOD LUCK C:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • ikheetanoniem

    een lange reactie?
    MOEH. HA. HA. HA. HA. hoelang moet hij worden. ik meen het want ik ga nu zoveel crap opschrijven dat je aan het eind van de reactie denkt van: HEY HIER MOETEN WE EEN BOEK VAN MAKEN. ja, dan zul je net zien dat het hier ophoudt.
    LOL nee dat doe ik jullie niet aan, ik ga gewoon lekker onzin over vanalles opschrijven.
    *kraakt vingers, neemt slok water*
    gadverdamme dit water is lauw... ook heerlijke informatie maar ik vind dat zoooo vies. daarom vries ik mijn water altijd in. IK ZWEER DAT IS BEST GENIAAL, als je dan naar school moet en je zit echt zo van:
    *bedelt* IK MOET WATER. WA- TER. en dan zie je een grote ijsklomp in mijn flesje en dan
    HALLALUJAH VERKOELING. *iedereen applaudiseerd*
    maarja,trouwens
    dit verhaal vind ik echt awesome, ja ik heb het vaak gezegd en jullie zitten waarschijnlijk nu van OMFG zegt ze het wee-heer. maar stiekem vinden jullie het leuk.
    HOE IK DAT WEET?
    ik ben computerfluisteraar.
    .....
    oke dat sloeg nergens op
    *slaat zichzelf met wokpan*
    maaaaaaar oke
    NIEUWSFLITS*donderflits*
    nee wacht hij werkt niet goed
    NIEUWSFLITS *camera flits*
    ja. ahum beter.
    MAARGOED. ik ben met HARRYSHAIR een nieuw verhaal begonnen met als persoon SNORACHEL.
    ja het is een geniale naam, ik aanbid hem zo hard. echt de persoon die dat heeft bedacht is echt.. GENIAAL.. ik was die persoon... AHUM
    en we zijn er net aan begonnen enzo maar ja het proloog gedeelte staat al online moet ge maar ffkes looken.
    HATSJOEgezondheiddankuwel
    maargoed mijn batterij is nogal best wel heel erg dood aan het gaan dus ik typ nu als een beer.
    geen idee waarom ik beer zeg maar beren zijn koel
    net zoals deze dude.
    beerCAUSE HE IS AWESOMMEEE. ik vraag me af of dit nu al de langste reactie is maar ik heb zo'n gevoel als jullie gaan kiezen zo avn
    "HMMM WELKE KIEZEN WE." *wrijft over snor*
    "JA die van ikheetsoraya is net niet langgenoeg. Laten we een andere kiezen." *kamt baard*
    "goedplan."

    ja dat zal er gebeuren, en dan zou ik echt
    ...
    zoo gewoon echt dood gaan man. IK KAN DE SPANNING NIET MEER AAN *springt uit het raam*
    maaroke. ik heb nog 30 seconden om iets aan te passen een hoofdstuk te plaatsten en te douchen.
    Iemand een tijdmachine hier?
    NJAA SEEYAAAA

    1 decennium geleden
  • CatchyEyes

    Weetje, ik ga nu dus een hele lange reactie schrijven, Weten jullie nog toen HArry werd beschoten? En Niall op het aanrecht zat? Ik dacht gewoon serieus dat Niall Harry had neergeschoten. Dus -ja rare fantasie Iknow- zag een beeld voor me van een little Niall pussy die Harry aan het beschieten was met een luchtbugs en daarna een soort van Pacman ging spelen. BTW Ik weet trouwens niet hoe ik dat had bedacht van dat pacman. Nja, ik vind dit verhaal dus heel erg leuk en ik lach me altijd dood om jullie droge humor. Ik bedoel, je bakt met je kont een pannenkoek? Nja SuperHazzKont nja eigenlijk Louis Bumlinson omdat hij zo'n lekkere kont heeft weetje ^^ Ghehehe nu zie ik opeens ene pannenkoek voor me met stukjes Louis. Flashback; Ik zat aan tafel en nam een hap van mijn pannenkoek, opeens begon het ding luid te kermen, ''Nee, nee laat me niet sterven, ik ben maar een pannenkoek, ik ben Louis weetje nog Louis Bumlinson van One Direction, ik heb deze pannenkoek gebakken en er zitten stukjes kont in..'' Met grote ogen keek ik naar de pannenkoek in, Had ik nou werkelijk een stuk van Louis kont naar binnen zitten werken? En kokhalzend rende ik naar de wc. Ok, dit gebeurd dus wel vaker in mijn dagelijkse leven. Boeiend, AHAHA nee niet dat ik Louis kont eet maar rare fantasieen. Ik zat dus laatst in mijn klas en Anne had dus een tweet gestuurd naar Gemma. Dus ik riep zo keihard door de klas. ''OMG Mijn schoonmoeder heeft mijn schoonzus getweet..'' Dat was wel falend want het moest niet zo hard én iedereen staarde me aan van wtff, je schoonmoeder? schoonzus? Is dit wel zo'n goed idee? De langste reactie wedstrijd? Hier komen natuurlijk wel heel veel freaks op af Zoals Ik AHAHA Die jullie lekker gaan pesten met lange reacties zodat jullie lekker lang moeten lezen:P Nee grapje xoxo Maarja ik ga denk ik zo stoppen ik moet nog wat schrijven. Ik hoop dat dit verhaal eeuwig door blijft gaan. XOXO(flower)

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    Okay, ik ben niet grappig vandaag, dus dan wordt het maar een lange reactie? Hoewel, ik ben ook niet echt zo goed in lange reacties. Ik ben namelijk niet zo goed in onzin dingen lullen. Oja, alleen als ik dronken ben kan ik dat wel. Damn, ik had deze reactie gisteravond moeten schrijven. Toen was ik namelijk volgens mensen nogal ver heen. Ja, ik heb gesprekken teruggelezen op twitter daarvan. Maar okay, boeiend. Ik dwaal weer eens af. Oja, ik was gebleven bij het feit dat ik geen lulverhalen kon houden. Ik ben daar gewoon niet echt goed in. Eerlijk gezegd hou ik helemaal niet van praten. Hoewel het soms gewoon vanzelf gaat. Maar goed, lekker boeiend dit. Ik wilde iets gaan zeggen, maar ik weet dus door al deze onzin helemaal niet meer wat ik wilde gaan zeggen. Okay en nu.
    Oja, ik ging vertellen hoe geweldig hilarisch ik dit verhaal vind. Dit verhaal is echt hilarisch. Ja, ik weet het. Dat had ik al gezegd, maar boeiend. Het is gewoon een feit. Jullie hebben echt droge humor. Just saying.
    Okay, ik hou gewoon zoveel van dit verhaal. Ik hou er gewoon van. Misschien wel evenveel als dat ik van One Direction houd.. ^.^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen