Foto bij 40th Fairytale

Sorry dat ik het ff heeft geduurd. Heb beetje inspiratieblok gehad, maar ik ben er weer uit en hopelijk vinden jullie het wat

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • amores

    Ten eerste, kan je binnen twee weken opgeleid worden tot dokter? Ten tweede, ik luister nu een liedje dat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind, maar ik heb het gewoon de heeeele dag in mijn hoofd! Forever young van Jay Z, definitely geeeeeeen aanrader! Wel eeen super leuk hoofdstuk, en weer heel onverwachts! Ik moet echt nodig weer eens gaan schrijven, de laatste keer hebben we inmiddels ver achter ons gelaten in het verleden, oooooooeps:X Aaaauw, ik krijg echt ineens ontzettende hoofdpijn, haha, dat vertel ik je net al in je gastenboek, maar nu voel ik het echt heeel erg en het doet pijn :( Aangezien ik morgen naar Pausini ga lijkt het me verstandig om nu naar bed te gan, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar MET PEN EN PAPIER! Maar eerst slapen en dan morgenochtend schrijven! Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat dat hoofdstuk er dit weekend komt!
    (K)

    1 decennium geleden
  • LoveIsLouder

    Mooi,,(H)

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder

    1 decennium geleden
  • EmilyStyles

    VET leuk hoofdstuk:D. wat leuk voor Rosemary:). snel verder!!!!!!;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen