Foto bij 2.51. Leigh Macy Jasmine Malik

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • biancadokkum

    Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven (H)
    super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal (H)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Hahahahahahahahaha *ligt dus in een deuk* ik moest gewoon even uitproberen hoe het was om geen eindeloos onzin-verhaal op te hangen (en inspiratieloos te lijken *dat heb ik niet gezegd*) Heb ik je
    laten schrikken? (I hope so) Of had je me gewoon al door *pruillipje* En ik kwam ook even om te zeggen dat ik nog leef, omdat ik nog geen berichtje had geschreven.... whoeps (i just came to say hello!) Leigh-tje zit in een dilemma! Cool! Oh en nog een reden voor deze vertraagde-overenthousiaste-reactie is dat ik weiger om op mijn Ipod meer dan het noodzakelijke te typen (als je bedenkt hoelang ik hier al over doe...) Ik zit trouwens ook in een dilemma! Want moet ik haar nou Leigh of Macy noemen? Denkdenkdenk, Lecy is niet echt een goede oplossing niet? Hmm, daar moet ik iets anders op vinden! Of we maken er "Harry's vriendinnetje" van =) Weetje dat ik door de bomen het bos niet meer zie *kijkt heel geleerd* want ik snap er totaal niks meer van! misschien moet ik ook een boekje aanschaffen en dan alle aanwijzingen opschrijven zoals een vriendin van mij bij "wie is de mol?"gedaan heeft, over gestoord gesproken, ik heb haar dan ook gezellig uitgelachen.... Maar echt ik heb even geen idee meer wat er precies gebeurt kan zijn: Broertje gewurgd, zij is verdwenen, waar de hell komt haar zus nou ineens vandaan? (is dat haar echte zus?) ze wil niet als haar moeder zijn, she saw something en weet dus wie de dader is! Grrrr.... ik kan hier niet tegen! *imitatie van irritante kleuter* (again) 'Arnold doe je mee? Of weet jij het wel?' -'...'- 'o mijn god. hij weet het! Nou heeft mijn leven geen zin meer!' *haalt een bak ben jerry ijs* (ook lekker!) ik heb voortaan haat aan walvissen. punt. En nu ga ik onderzoek doen (lees jou verhaal doorspitten) want ik begin ene beetje moe van mezelf te worden! (komt mijn ware aard toch weer naar boven) Houdoe! (oké, dat zeg ik dus nevernooitniet, maar ik moest iets hebben)

    xx

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!! <3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    mooi geschreven snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen