Foto bij Themawedstrijd Vandersteen (Tchaikowski) (Aife) - Opdracht 2

3 personen bedenken:
• volledige namen
• leeftijd
• werk
• hobby's
• vrienden en familie (hierbij ook graag: wat voor een band heeft hij/zij met hen?)
• een duidelijke beschrijving van het uiterlijk (tekening/afbeelding is optioneel, uitleg moet) en karakter.
• Ook graag de 'rang' van hem/haar.


Ik heb ervoor gekozen om drie mensen te gebruiken die al wel voor zijn gekomen in de beschrijving (1 heel erg, 2 lichtelijk) waarvan de eerste het minst belangrijk is, de tweede al wat belangerijker en de laatste het belangrijkst.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen