Foto bij Yes, my ego is big and I'm a big ass. I know.

Heerlijk, die verbazing van jullie xD. Hier nog een stukje en als jullie nu nogmaals laten horen dan zal ik vanmiddag echt een heel mooi stukje posten (echt een van mijn lievelings stukjes :'].)

Oh ja, en zouden jullie mijn quiz willen doen link; http://www.quizlet.nl/quiz/376415/heb-jij-wel-talent/ ? Zou ik leuk vinden :)!
Hoe dan ook, lees maar en ik ben benieuwd naar jullie reacties - jullie vinden hem echt een bitch he xD? Ik moet toegeven dat ik nog steeds onvoorwaardelijk van hem houdt xD. However, dit is wel een typische Peter actie, zo'n reactie kan je niet van een normaal persoon verwachten, toch :)?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • lauri

    Je verhaal is echt geweldig, ik kan niet stoppen met lezen!!!
    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Squidward

    WAAROM VLIEGT HIJ WEG. dat is echt het ergste dat je kan doen op zo'n moment, vooral nadat Anna net even doodleuk zijn leven heeft zitten redden, en hem vergaf terwijl hij sorry had moeten zeggen en hgfeksegfhsu. Maar peter is nog steeds leuk :c

    1 decennium geleden
  • Someday

    OH MY GOD, DAT DAT DAT IS VAN HET BEGIN, hihi. En dan vliegt die weg? Oh Peter, dat arme kind lucht haar hart! En wat doe jij? JE VLIEGT WEG. Dat is geen manier om een meisje te behandelen. Altijd maar de makkelijke weg kiezen. Weetje, eigenlijk is Peter helemaal niet zo dapper. Hij vliegt weg zodra het hem te veel wordt. Natuurlijk bij het vechten blijft hij, maar dapperheid zit hem niet alleen in het vechten, ook in het omgaan met je problemen. Oef wat een wijze woorden:Y) Beter komt hij straks met de aller mooiste liefdesverklaring ooit. Anna zal alles doen voor Peter, zelfs gebeten worden door piranha's zodat ze zijn leven zou kunnen redden. En wat doet hij als bedankje? WEGVLIEGEN. Meh, het is dat hij zo leuk is. Ik heb thee nodig. Maar we hebben nog steeds geen thee. Ik voel me gewoon niet compleet nu.. En je schrijft zo goed en ik vind je verhaal zo leuk en ik ben zo blij dat je al twee stukjes geactiveerd hebt. En nu maak je me zo nieuwschierig na het volgende stukje. Ik ga de pagina weer gewoon heel vaak verversen, net zolang totdat er staat dat jij een nieuw hoofdstuk geactiveerd hebt, hihi. En nu moet ik weer leren, bah.

    1 decennium geleden
  • Tucker

    asdfghjkl, PETER, damn ._.

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    You're a hopeless boy, peter pan. But i will always love you to much..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen