Foto bij || O19

||Hogwarts

||Draco||


Ze leek totaal niet meer in de gaten te hebben en ik vond het totaal niet erg. Ik had er plezier in haar zo te kunnen bekijken zonder dat ik direct boze blikken kreeg. Ze bekeek zichzelf kritische in de spiegel en leek zich zorgen te maken. Dan hadden we momenteel in ieder geval iets gemeen. Ze voelde steenkoud aan, viel spontaan flauw en het raarste : spreuken ketsten af op haar huid. Misschien had ik iets fout gedaan of was er gewoon iets mis gegaan, maar het leek me sterk dat ik zo'n simpele spreuk kon verpesten.

Het wekte mijn nieuwsgierigheid naar haar alleen maar meer en het begon me langzaam te dagen dat ik haar echt leuk begon te vinden. Misschien niet haar, maar wel haar reacties op mij, de manier waarop ze met anderen omging en haar eeuwige mysterie. Het was niet saai om bij haar in de buurt te zijn want er gebeurden altijd dingen en wanneer we enkel in gesprek waren kon ze me enorm uit mijn schulp lokken met maar een aantal geplaatste zinnen. Ik had nog nooit iemand ontmoet zoals haar. En ook nu ik zo naar haar keek vermaakte ik me prima. De neiging naar haar toe te gaan werd sterker en ik gaf eraan toe. Zachtjes stond ik op van het bed en ik liep voorzichtig in haar richting. Ik hoopte dat ze me niet zou horen. Maar ik hoefde me geen zorgen te maken want ze was veel te ver in gedachten. Pas toen ik vlak achter haar stond keek ze ineens op en haar ogen boorden zich in die van mij via de spiegel. Haar lippen zakten een stukje van elkaar, een erg verleidelijk gebaar. Ze had dat soort dingen zelf nooit door maar ze kon echt heel erg sexy uit de hoek komen. Ze leek het in ieder geval nooit expres te doen. Heel langzaam draaide ze zich om. Ze probeerde dreigend te kijken maar ik zag een sprankje nieuwsgierigheid in het oppervlak van haar schitterende ogen. Toen ze recht tegenover me stond waren we nog maar enkele centimeters bij elkaar uit de buurt. Haar neus was op hoogte van mijn kaak en ze keek vanuit haar ogen omhoog, wat haar een onschuldige, afwachtende houding gaf. Een apart gevoel leek me naar haar toe te trekken. Het was absoluut niet de bedoeling geweest maar plotseling wilde ik haar dolgraag kussen. Ik wist alleen niet of ze dat zou toelaten.

De spanning in de kamer steeg ernstig snel en voor het eerst was ik nerveus in de buurt van een meisje. Als test, om te zien hoe ze zou reageren, liet ik mijn hoofd iets zakken, waardoor de ruimte tussen ons minimaal werd. Ik voelde haar muntige adem langs mijn gezicht strijken en de vlammen laaiden op in mijn buik. Nu moest ik het doen, besefte ik. En toen klonk er een klik en werd de deur open gesmeten. Met een ruk draaide ik me om en Aurora deed een stap naar achteren, alsof we waren betrapt op iets illegaals. Daar stond hij dan. De nieuweling. Ik had nog nooit zo graag iemand willen wurgen.


Zou het mogelijk zijn om met een (dit) Draco Malfoy in de top 5 te komen? Vraag ik me echt af ^^ *Subtiel*

Reageer (10)

  • Histoire

    Stomme kerel!

    7 jaar geleden
  • Tequilas

    ik hoor huiswerk te maken,, maar dit verhaal TREKT mij gewoon richting mijn beeldscherm!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Ayleen

    Verder!! X

    1 decennium geleden
  • Priscilla1D

    jeeeeh! je staat nummer4.!
    maar je kan makkelijk veel hoger staan!! snel verder
    (flower)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • CCK

    WAAAAAAH
    CONTINUE !!!!
    .......beging beging", youuuhhuuuuu"

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen