Foto bij Drop your idea's

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Hazzaslover

    Idee: Louis wordt jaloers ivm Larry Stylinson en probeerd er alles aan te doen om hun relatie te stoppen. Ondertussen wordt de relatie tussen Leela en Harry steeds heftiger en intenser.
    En natuurlijk blijft de relatie van Zayn en Caitlin ook nog maar Niall wordt gek van alle koppels en start een wedstrijd voor meisjes om zijn PRINSES te worden :)

    1 decennium geleden
  • Lootus

    Mijn idee weet je al, maar ik zeg hem nog wel een keer.

    Waar Leela bang voor was gebeurt. Gestoorde fans worden kwaad op haar of een gestoorde ex? Op een dag is ze gewoon aan het shoppen met Caitlin en heeft ze het gevoel dat ze achtervolgd wordt. Ze heeft gelijk. Een jongen of meerdere en gestoorde fans, kijk maar wie, achtervolgen haar. Ze begint te rennen en verbied Caitlin haar te helpen. Harry en de jongens zijn in de studio dus die kunnen niet helpen. Leela kan ontsnappen maar houdt er blauwe plekken en een trauma achtig iets aan over. Harry stelt voor om met haar een paar daagjes naar zijn familie huis te gaan, zodat ze tot rust kan komen en goed kan nadenken. Louis is nog steeds pissig vanwege het geheim en door al het gedoe krijgen Zayn en Caitlin niet de tijd om hun relatie bekend te maken. Als Louis en Liam hen dan ook zoenend spotten is Louis door het lint... Kan zoiets? Kijk anders maar.

    X

    1 decennium geleden
  • LStyles212

    het lijkt me leuk zoals ik al zei dat ze op tour gaan maar er is zo'n gestoorde fan die doet alsof ze met harry of zayn gaat en beweert dan van een van hun zwanger te zijn ofso en leela of caitlin geloven dat dan en er komt allemaal zeik over en zo krijgt de groep dan ook weer ruzie miss en dan uiteindelijk komt alles weer goed ofsoietss,
    en met leela en caitlin gaat het bijv niet zo goed omdat ze voeral herkend worden nu omdat ze natuurlijk met harry en zayn daten en dan zijn directioners zo jaloers dat ze bijv caitlin en leela in elkaar slaan of hun bedreigen enzo en dan komen harry en zayn erachter en freaken ze helemaal uit ofsoiets

    xxx(H)(H)

    1 decennium geleden
  • nothanku

    Hmmmmm.... Ik ga voor je denken gied?? Op diit moment weet ik echt niets....
    X

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Naomi vond Harry toch leuk? Misschien kun je hier iets mee, wraak of ze doet ineens poeslief
    Niet heel goed idee, maar als ik nog ideeën heb, zie je ze vanzelf verschijnen
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen