Foto bij (24)- Wennen... ?

the monkey man... ;D

'Het zal wennen worden nu Melody weg is. Het zal hier nog stil worden.' mompelde Georg even later toen hij in de zetel zat met mij op zijn schoot. Ik glimlachte en draaide me naar hem om.
'Je zou bijna zeggen dat je gelooft dat Sarah en ik niet genoeg lawaai maken.' zei ik lachend terwijl ik me naar hem toe boog.
'Sarah en TOm maken genoeg lawaai..' zei hij. Ik keek hem door toegeknepen ogen aan, zei hij nu net wat ik dacht dat hij zei? Ik hing ongeveer bevroren een beetje voor zijn gezicht, met mijn ogen te knipperen in de ijdele hoop mijn gedachten op een rijtje te krijgen.
'Dat bedoelde ik niet helemaal.' mompelde hij zacht terwijl hij kort een kusje op mijn lippen drukte. Hij hield zijn hoofd een beetje schuin en legde zijn vinger onder mijn kin. Het was zo'n dom gezicht dat ik niet anders kon dan lachen.
'Ladys and gentlemen...We hebben een showtje te doen morgen..' zei Bill die kwam binnenlopen met Zinzi onder zijn arm.
'Net wat ik nodig had.' mompelde Georg. ik keek hem verbaast aan.
'Ben je het beu om de hele tijd met mij op je hielen rond te lopen?' vroeg ik plagerig. Hij grijnsde.
'Neh, zoiets ben ik niet zo snel beu. Ik wil jou gewoon nog eens meenemen naar een concert en de laatste tijd zijn hier geen goeie meer.. Maar hopelijk wordt het snel beter... het zal nodig zijn.
'ALs jullie weer gaan touren wordt het wel beter..' mompelde ik glimlachend.
'Over touren gesproken.' mompelde Bill terwijl hij een stel bananen onze richting uit gooide. Ik keek hem verbaast aan maar at het ding toch maar op... vitaminen zijn gezond, fruit is nodig...denk ik... ik had liever chocolade...

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen