Het thema van het feestje was less to impress, dus ik had zo min mogelijk extra dingen gedaan. Op zich was het resultaat best goed gelukt en volgens de jongens was dat ook het geval. Over de jongens gesproken, die zagen er ook leuk uit; nette blouse enzo.

We liepen naar het huis van Louis en de andere, die waarschijnlijk al klaar stonden. "lukt het op die hakken of moet je op mijn rug" vroeg Louis, " het lukt prima hoor en sowieso in dit jurkje had op je rug gaan niet echt gekund hè" lachte ik . "Dan hadden we het zo gedaan" zei Louis en hij zette zijn ene arm in mijn knieholtes, tilde me op en droeg mij in zijn armen, " Lou, zet me neer!" lachte ik. "Je weegt niks, ik vind het wel leuk zo" zei hij met een pokerface, "dus jij gaat me de hele avond zo vasthouden?" vroeg ik, hij knikte.

Luid lachend, terwijl ik nog steeds in Louis zijn armen lag, kwamen we aan bij het huis van de jongens. Louis kon het goed vinden met Cole en Dylan en daar was ik erg blij om. 
"Less to impress hè Lou, zo min mogelijk accessoires en jij komt met een bloed mooie vrouw om je nek" lachte Harry, ik stelde de jongens aan elkaar voor.
Mijn oog viel op Niall, damn die zag er goed uit! "Ga je der nog neerzetten, of blijf je de hele avond zo lopen Lou?" vroeg Zayn, "het laatste" lachte hij, "Lou ik vind je erg lief maar nou is het wel goed geweest, ik krijg een beetje last van m'n hoogtevrees" grapte ik. Oké het was niet helemaal een grapje ik heb ook echt hoogtevrees, maar ik had er geen last van.
Louis zette me weer netjes neer, ik deed mijn jurkje weer goed en stapte in de auto. "Je ziet er goed uit" hoorde ik een zachte stem naast me, ik draaide mijn hoofd en keek recht in de mooiste blauwe ogen die ik ook had gezien. "jij ook" fluisterde ik, Niall's hoofd kreeg de zelfde kleur als mijn coctaildress en dat was zo onwijs schattig. 

We stapten uit de auto en liepen naar binnen, "Feliz?!" hoorde ik achter me. Ik draaide me om, "Eddie" riep ik vrolijk en ik omhelsde hem. We spraken af later op de avond bij te praten en ik liep weer naar de jongens. We begonnen aan de bar en het viel me op dat Liam niet dronk, "BOB jij?" vroeg ik. "ja altijd" lachte hij, "ik wil anders wel rijden hoor" bood ik aan, "nee ik mag niet drinken, ik heb maar 1 nier." zei hij. We kletsten wat met zijn alle verder tot Harry en Louis opstonden en mij mee sleurden om te dansen, ook Cole en Dylan waren mee gelopen en stonden mee te dansen. 
"Let's party!" riep Louis hard, en dat gingen we zeker doen...

Reageer (1)

  • Celin

    Super snel verder jij

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen