Ik liet me naast Niall neerploffen op de lounge bank en keek hem lachend aan. "Doe je mee met tequilla shotten?" vroeg Zayn, "ja is goed" was mijn antwoord en er werden 7 glaasjes neer gezet. Zout, shot, citroen en dat deden we zo een paar keer. Het gevaar van tequilla is dat als je zit je t niet zo doorhebt, maar het is een knock-out drankje, zodra je opstaat voel je hem zitten.
We hadden hem allemaal lekker zitten, behalve Liam die netjes aan de cola zat. "mag ik erbij komen zitten?" vroeg Ed, ik keek even op de bank maar dit zat vol. "ja tuurlijk, ik maak wel even plaats" zei Niall en hij trok me op zijn schoot, Liam keek hem verbaasd aan en de andere hadden al te veel op om door te hebben wat er gebeurde. "hebben julie iets?" vroeg Ed en ik schudde mijn hoofd, "natuurlijk houd ik je het liefst voor mezelf, maar jullie zien er leuk uit zo" lachte Ed.
Na een tijdje met Ed gepraat te hebben werd er gevraagd of ik iets te drinken wilde, ik nam een cola. "geen alcohol meer?" vroeg Zayn plagend, "nee, ik heb genoeg op, dalijk ga ik nog domme dingen doen" lachte ik. "Wat moet ik me voorstellen bij domme dingen?" vroeg Harry, "Daar zal je nooit achterkomen, want ik stop optijd met drinken" zei ik. De jongens schoten in de lach, "ik ben serieus hoor" zei ik ook lachend. Oké ik had misschien al een beetje teveel op, maar dat kon voor een keer vast geen kwaad... Toch?

We besloten weer te gaan dansen, toen ik zag dat Liam, Zayn en Niall weer bleven zitten draaide ik me om en sleurde ze mee. Na een paar nummers meldde ik dat ik naar de wc ging, toen ik weer naar buiten kwam stond Niall me op te wachten. "loop je even mee een frisse neus halen?" vroeg hij, ik vond het best. Eigenlijk wel grappig, door de alcohol werd hij volgens mij een stuk zekerder van zichzelf.
"Zit het weer goed tussen ons?" vroeg Niall voorzichtig, ik keek in zijn ogen en kon alleen maar knikken.
Oké, notitie aan mezelf; te veel alcohol en die mooie blauwe ogen samen, dat is gevaarlijk.
Ik kon niet wegkijken, zijn blik hield me gevangen.
De afstand tussen onze gezichten werd steeds kleiner, "oh hier zijn jullie" riep Zayn. Oh wat was ik hem dankbaar, "even een frisse neus halen" lachte ik, "oké, we waren jullie al kwijt" lachte Zayn. Zayn kwam bij ons op het bankje zitten, " gaan we nu buiten zitten allemaal?" vroeg Cole die nu ook buiten stond. We zaten even te praten toen mijn telefoon afging.
Ik keek op het schermpje:
The amayzing Cat is calling.
Feliz: Hey babe
Cat: Hi cuty
F: hoe gaat het?
C: goed met jou?
F: prima, ben op een party
C: weet ik
F: Hoe?
C: Pappa-papparazzi
F: Wat?
C: Staan foto's op internet, je hebt een rode coctaildress aan en je werd gedragen door Louis Tomlinson van One direction.
F: Heus meen je die
C: Jurkje is leuk, de jongen ook, niet mijn smaak maar hij is cute.
F: Cat focus!
C: sorry ik dwaalde af, wat ik wilde zeggen is; ik kom eerder naar Londen en ik blijf langer. Gio en ik moeten een dagje naar oma toe en ik heb vrij van school. Dus ik wilde eigenlijk vragen of je me woensdag op wilde halen van het vliegveld en of ik een weekje bij jou kon blijven.
F: Leuk! en dat is geen probleem, maar ik heb wel nog repetities donderdag en vrijdag. Maar van mij mag je mee.
C: Yeah, nou ik ga ophangen ik spreek je snel. Have fun babe Love you.
F: is goed Love you to!

De jongens keken me stuk voor stuk raar aan, waarschijnlijk mede omdat ik super vrolijk was. "Cat komt eerder en blijft langer" verklaarde ik, "Wie is Cat?" vroeg Niall. "Cat is mijn beste vriendin ze is ongeveer 3 jaar geleden naar Nederland verhuisd, dus ik zie haar niet vaak meer." legde ik uit. "Hoe lang ken je haar al?" vroeg Niall weer, "te lang" lachte ik.

De rest van de avond bleef ik braaf aan de frisdrank en zorgde ik ervoor dat ik niet meer alleen was met Niall.
Rond een uur of 4 kwamen we thuis en ging ik naar bed...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen