Vorige keer:
Na het eten gaan we allemaal naar onze kamers en beginnen te studeren. Na ongeveer anderhalf uur gestudeerd te hebben, geef ik er de brui aan en plof neer op bed. Die stof krijg ik er toch niet in. Ik steek mijn oortjes in en geniet van de muziek, die dan door me heen gaat. Met mijn muziek op de achtergrond, val ik in slaap.

Deel 3

Om half zeven stipt, gaat mijn wekker af. Slaapdronken sta ik recht en neem mijn kleren. Ik ga naar de badkamer en zie dat ik de eerste ben. Snel glip ik binnen en doe ik de deur op slot. Ik verfris me, doe mijn kleren aan en kam mijn haren. Wanneer ik terug uit de badkamer kom, zie ik Philippe voor me staan.
'Isa, kom!' zeg ik. Ik laat Isa binnen en ga, voor Philippe kan protesteren, naar beneden. Madam Jeanne begroet me vrolijk en ik zie dat haar man al aan tafel zit. 'Goeie morgen, Jef', zeg ik vriendelijk. Ik ga neerzitten en krijg direct spek met eieren op mijn bord. Niets blijft over, elk kruimeltje wordt opgegeten. Ondertussen is Isa ook al klaar. We stappen op onze fiets en rijden naar school. Eigenlijk de universiteit, maar dat komt op hetzelfde neer. Wanneer we aankomen aan de universiteit, plaatsen we onze fietsen in het fietskot en gaan het gebouw binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen