Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Bts

    De internet op mijn iPod doet ook erg raar. Soms werkt hij prima, en even later valt hij weer uit en moet ik weer opnieuw gaan verbinden. Maak je trouwens geen zorgen, je schrijft en doet al zoveel voor ons. Niet negatief bedoelt, maar je schrijft meer dan hoeft, en of andere schrijvers/schrijfsters. Nog succes morgen!

    1 decennium geleden
  • DarkSideXx

    Zo, hehe... *helemaal uitgeput*. na drie weken (oké overdreven) maar na een week ben ik eindelijk door het verhaal heen en ik mot zeggen, het is ech helemaal top! Was al een fan van Make My Body Say, maar deze is ijzersterk! Zo jammer dat ze steeds een mes in de rug krijgen en kut voor jou dat je steeds zo ziek was en dat je laptops crashen. Snap goed wat je bedoeld, heb het ook heel lang gehad. Maar ik heb gewoon een nieuwe gelocht aangezien ik het niet meer aandurfde xD. Nu heb ik een Macbook ^^, dacht ook dat het aan Quizlet lag maar die doe het op deze dood normaal... Hoop dat Harry en Camryn gewoon bij elkaar blijven anders ga ik huilen :(. Succes met je podiumavond op school ;).

    1 decennium geleden
  • Soleo

    ik heb dat ook eens gehad, betekent dat je harde schijf gecrasht is, was bij mij toch zo.

    1 decennium geleden
  • TheSamanthaW

    mijn laptop doet ook al raar maar dan met youtube, ik kan een filmpje maar 10 seconden kijken misschien ligt het aan windows?

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    Tip mij is verteld dat als je iets in word schrijft je zodra je het een keer opgeslagen hebt het zich ook steeds opnieuw blijft opslaan. Dus dan maakt het toch niet zo heel erg uit dat die vaak uitvalt ;)
    Als het hier niks mee te make. Heeft sorryknorrie
    Succes (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen