Foto bij 5. Ilma Rebakka Aalst

Ilma Rebakka Aalst

Ik loop samen met me vader en moeder naar binnen en we lopen naar een kamer.
Tijdsprong: 3 uur
Daar zat ik dan eenzaam in een kille lege kamer die alleen bestond uit een klerenkast, stoel, bed, bureau en een nachtkastje. En 2 tassen die daar lagen die van mij waren. Minuten kropen voorbij gedachtes kwamen voorbij. Waarom leef ik ooit? Waarom is de wereld zo ingewikkeld. Nooit zal ik er een antwoord op krijgen. Ik keek op de klok en zag dat het pas 5 uur is. Na 1 uur praten met mensen die denken dat ze alles zijn wou ik alleen met me zelf zijn. Waar een gesprek niet naar toe kan leiden. Alleen maar gepraat. Hoe lang moet ik hier zitten dat was mij enigste vraag die ik over mijn lippen kreeg maar daar kreeg ik geen antwoord op ze zeiden alleen we gaan je dingen leren, verwerken hoe het beste is voor jouw. School krijg je hier we krijgen je opdrachten opgestuurd dat waren hun woorden. Na dat gesprek nam ik afscheid van me ouders. Het was een korte afscheid want tja hun sturen mij hierheen naar een kille lege kamer in een stom gebouw. Met alleen maar mensen die denken dat ze veel zijn.

Er klonk geklop op de deur even twijfelde ik zou ik open doen ja of nee. Ik koos toch voor nee en bleef stilletjes op me bureau zitten en starend naar buiten. Tranen liepen nog steeds over mij wangen.
‘’ Ilma, kom je uit de kamer we gaan eten beneden’’ Klonk een vreemde stem en op dat moment ging ook de deur open en verscheen er een vrouw met donkere zwarte haren. Ze stelde zich voor als Aafke. Ik zei hallo en gunde haar ken blik omdat ik hier niet eens wil zijn. Toch ging ik maar naar beneden omdat mijn maag wel knorde. Beneden aangekomen zaten er al een stuk of 4 mensen en nog 2 begeleiders. Wie ze zijn boeit me gewoon niet. ´´Ilma, stel je maar even voor´´ Zei een andere begeleider die Naddy bleek te heten. Ik ging maar de rij af en iedereen stelde zich. Er waren 3 meiden en 1 jongen. De meiden bleken Jamie, Vitta, Rana te heette en de jongen Ben.

Ik ging maar aan tafel zitten en zag grote schalen op tafel staan en een kleine vega schaal dat voor mij was. Ik hou gewoon echt niet van vlees en het is zielig voor de dieren. Hun moeten toch ook een leven hebben maar daar houden ze geen rekening mee en dat vind ik.
Bah, vieze stamppot kreeg op me bord en ik nam maar 2 happen. Het smaakte naar vieze puree die uit de woestijn kwam.

Reageer (1)

  • Little_Biatch

    Hha het laaste, vieze puree dat uit de woestijn komt (is ze dan al naar de woestijn geweest?)
    snel verder met je leuke storie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen