Foto bij You can't survive Neverland without an laugh

Hallo allemaal,

Gaan we vandaag weer voor de top, we can do it if we want to! So, please leave an kudo :Y). En jullie geweldige mening stel ik ook altijd op prijs :)!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • SuperrCarrot

    All this drama *zucht*
    i love it!!!!

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Haha bitches :')
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Kan Anna niet gewoon leren vliegen met behulp van Tinkje(A)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Vandaag is het echt mijn dag niet, ik ben gewoon zo'n domme trol. Toen ik klaar was met mijn examen moest ik naar huis lopen dus ik dacht, naah laat ik even kijken op Quizlet, toen zag ik dat jij geschreven had dus ik helemaal blij en dacht, als ik thuis ben ga ik gelijk even lezen. Maar toen kwam ik dus aan bij mijn voordeur en zocht ik in me tas naar me sleutel, alleen hij was er niet! Dus ik ging aanbellen, maar niemand deed open. Toen belde ik me moeder, maar die was aan het werken, maar voelde zich niet zo lekker dus die zei dat ze over een halfuur wel naar huis zou komen. Maar ik had honger en moest heel nodig naar de toilet, dus ik dacht, hmmm ik kan ook achterom gaan. Dus ik achterom lopen, alleen de poort zat dicht! Toen moest ik een stok zoeken om de poort mee open te maken, nou dat was me gelukt hoor! Dus ik vol goede moet naar de achterdeur lopen, op slot. Toen zag ik een open raam van me ouders hun slaapkamer - onze slaapkamers zijn beneden - en toen klom ik daar dus door heen! Ik heb me moeder toen ze thuis kwam gelijk verteld hoe makkelijk er bij ons ingebroken kan worden, het was echt een eitje. Maar door dat hele avontuur - kuch kuch - was ik helemaal vergeten dat jij geschreven had, shame on me, I know. En toen ben ik braaf gaan leren en ging ik net weer op me computer en dacht ik; crap, ze had geschreven! Dus nu hier komt me reactie op je verhaal: YOU GOTTA BE EFFIN KIDING ME?! Die vreselijke zeemeerminnen, ik vond het als een beetje vreemd dat ze zo aardig deden, die vuile wichten. ZE MOETEN NICOLE REDDEN, HET MOET GEWOON, want ze mag niet dood gaan. Want dat is zielig.. Meh. Peter is er gelukkig weer bij, dus dan komt het vast wel goed, toch?

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    De bitches!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen