Foto bij || O21

||Howarts

|| Nathaniël ||


Dit was de tweede keer dat ik hen samen betrapte en ik werd er razend van. Die aardse knul was veel te onbeduidend om mijn plannen in de weg te staan en ik zou hem wel eens duidelijk maken hoe ik over hem dacht. Maar voor ik daar de kans voor kreeg stond ik al met mijn rug tegen de muur en lag zijn arm over mijn strot. 'Ik weet niet waar jij mee bezig bent maar je dondert maar mooi op.' Beet hij me toe. Ik was nogal overdondert door zijn felheid. Hij was ook sterker als ik verwacht had, maar dat was verder geen probleem. Ik greep hem met twee handen om zijn keel en draaide de rollen om door hem met zijn rug tegen de muur te duwen. 'Ik denk dat jij beter op kunt donderen.' Mijn stem nam zijn normale, dreigende toon aan, in plaats van de charmante stem die ik in de buurt van Winter gebruikte. De ogen van Draco verduisterden en hij leek totaal niet bang of onder de indruk. Plotseling werd ik van achteren bij mijn schouder gegrepen en naar achteren getrokken. Verbijsterd draaide ik me naar de nieuwkomer. De donkere jongen die ze Blaise noemden stond achter me samen met nog twee anderen waarvan ik de namen niet kende. Ze keken me dreigend aan. 'Problemen?' Vroeg Blaise met opgetrokken wenkbrauwen aan me. Draco maakte zich ondertussen los van de muur en voegde zich bij zijn vrienden. 'Niks aan de hand. Hij is de moeite niet eens waard.' En toen liep hij weg. Zijn vrienden volgden hem met nog een aantal boze blikken achterom.

Ik bleef staan, analyserend wat er net was gebeurd. Het was misschien niet verstandig geweest om een ruzie te beginnen met die Draco. Hij was blijkbaar een van de populairdere hier in deze kringen en zo iemand kon ik beter niet tegen me hebben. Het zou me te veel afleiden van mijn eigenlijke doel. Ik keek nog eens naar de deur waardoor ik net naar binnen was gestormd en zag het geschrokken gezicht van Winter weer voor me. Die gezichtsuitdrukking paste totaal niet bij een Godin van haar status. Ze begon menselijker te worden. Dat betekende zwakker en dat kwam mij heel goed uit. Maar dat ze dat werd door Draco was een groot probleem. Ze wist het zelf misschien nog niet maar ze begon hem wel degelijk leuk te vinden. De theorie die ik mijn vader had voorgelegd en die ik van plan was geweest uit te voeren, werd nu al bewerkstelligd door een ander. Ik moest of meer mijn best doen, of een nieuw plan bedenken. Maar daar ging tijd inzitten en dat had ik niet zoveel. Wanneer haar drie zussen logische na zouden gaan denken konden ze Winter net zo snel vinden als wij hadden gedaan.

Ik wist niet of Winter zo met ze mee zou gaan want ik had geen idee hoe ze ondertussen tegenover de wereld stond. Als ze het nog net zoveel haatte als vroeger dan zou het haar een worst wezen als de wereld verging. Maar dat was een te groot risico om te nemen, want stel dat ze ergens in dat bevroren hart wel berouw zou voelen. Een enkele winter zou voorkomen dat Summer de wereld zou vernietigen. De balans was dan nog niet geheel hersteld maar dat zou in de jaren daarna wel gebeuren. Met een gefrustreerde grom verdween ik naar mijn kamer. Ik moest hier eens goed over na denken.

Haha record was 42 Kudo's volgens mij! Awsome. Verbreken? xx

Reageer (12)

  • Histoire

    Ik vind Draco en Aurora goed passen bij elkaar, ze zijn lief samen. Je voelt echt die connectie, omdat hij haar uit haar schulp trekt en ontdooit denk ik en zo oprecht in haar geïnteresseerd is.

    7 jaar geleden
  • MysticFool

    je blijft me verbazen hoe geweldig je schrijft echt supper mooi

    1 decennium geleden
  • Faery

    Wauw, jij kunt echt heel mooi schrijven.

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Nice!

    1 decennium geleden
  • VernisAvis

    me like like like!
    ik hoop dat je snel verder gaat. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen