"Goedemorgen, kon je voor ons niet ook even koffie meebrengen?" vroeg Harry, "ook goedemorgen, wist ik veel. Ik werd wakker gebelt door een of andere vrouw. Ze horen daar mijn manager voor te bellen..." zuchtte ik.  "bij ons was het pressies het zelfde... Ze belde mij wakker" zei Zayn, "ach arm ding toch, kom hier" zei ik lachend en ik gaf hem een knuffel en mijn koffie. Zayn keek mijn dankbaar aan en dronk snel de koffie op.

"Wacht even, ik kom voor een interview en jullie ook... Dit bevalt me voor geen meter..." zei ik, "een interview met ons samen niet?" vroeg Lou verbaasd, "Dat wel, maar het feit dat we worden wakker gebelt en onvoorbereid moeten. Dan willen ze meestal iets van je weten en zonder voorbereiding is dat voor hun makkelijker. Dus wees op jullie hoede" sprak ik wijs.

We liepen naar binnen en werden meteen naar de styliste gestuurd die nog een half uurtje had om ons camera-klaar te maken. Bij mij deed ze alleen een beetje rouge op omdat mijn eigen make-up al goed zat, bij de jongens was ze wel iets langer bezig. Iets wat wel te begrijpen was aangezien we maar een paar uurtjes geslapen hadden.

Ik moest alvast backstage gaan staan en wachten tot ik werd aangekondigd, na een paar minuten was het zover. "Ze kwam net terug van een tour, deed nog even een concert, is hard aan het werk aan een nieuw album en werkt ook nog eens mee aan het grote benefiet concert dat over twee weken zal plaatsvinden, hier is Feliz!" riep de vrouw, ik herkende de stem van aan de telefoon. Ik liep lachend naar de vrouw toe en begroette haar netjes met de 2 showbizz kussen (wang tegen wang), "Goedemorgen en welkom, super bedankt dat je wilde komen" zei ze vrolijk. " geen probleem bedankt voor het wakker bellen trouwens" lachte ik. Ze leek even uit het veld geslagen, maar herstelde zich snel. 
"ja sorry nog daarvoor, want het is gister best laat geworden begreep ik" Lachte ze, "ach ja, zo laat was het niet. Ik was rond 4 uur thuis maar als je dan om half acht gebeld wordt is het een kort nachtje" zei ik nog steeds beleefd.

"want je was naar een feestje, met onder andere Cole en Dylan Sprouse. Hoe ken je hun?" vroeg ze weer, "Tijdens mijn tour in Amerika heb ik ze ontmoet en het was zo gezellig dat we contact bleven houden" legde ik uit. "Maar er speelt niks tussen jou en een van de twee" zei ze meer dan dat ze het vroeg, "goed opgemerkt" lachte ik, "maar er zijn wel wat foto's van jou met andere jongens" meldde ze en knikte naar het scherm. 
Ik zag foto's van Harry, Lou en Zayn tijdens het shoppen, Harry, Zayn, Niall en ik tijdens de lunch, Niall en ik tijdens de lunch toen de jongens naar de wc waren en Niall en ik bij de starbucks toen ik nog dacht dat hij James heette. De laatste foto schrok ik van, bij de andere had ik door dat er foto's gemaakt werden, maar toen bij de starbucks niet.
"en mijn persoonlijke favoriet, deze" zei de vrouw en op het scherm kwam een grote foto van gister avond, toen Lou mij in zijn armen droeg. Dat moest de foto zijn waar Cat het over had.

"natuurlijk hebben we hier een hoop over te vragen dus hier zijn Engelans meest begeerde jongens; Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson en Niall Horan. De jongens van One Direction." zei ze vrolijk, de jongens begroette haar op dezelfde manier als ik deed en ze deden bij mij hetzelfde. 
Ze gingen bij mij op de bank zitten, ik zat tussen Louis en Niall in. "Leuke foto hè?" vroeg Lou lachend aan mij en hij knikte naar het scherm, "ja hè" lachte ik weer.

De vrouw, die Carol scheen te heten, kuchte even zodat alle aandacht weer op haar gevestigd zou zijn. Na een paar vragen over hoe we elkaar konden was het blijkbaar tijd voor de reclame, "Welke direction-boy vindt Feliz het leukst? Wilt u het antwoord weten? Blijf dan kijken" zei Carol. 

"Dat is dus wat ik net bedoelde, ze hopen op het moment dat iemand geen antwoord weet te geven en hun een sappige roddel kunnen verzinnen of gewoon een dom gerucht. Je moet gewoon op vragen waar je geen antwoord op weet met een grap reageren. Meestal helpt het" zei ik, "wilt u nog iets te drinken?" vroeg een jongen van rond de 20. "graag en stop met dat u zeggen" lachte ik, "Wat wil je drinken?" vroeg hij.
Ik zei dat ik een koffie wilde en toen we allemaal wat te drinken hadden begon de show weer.

Reageer (1)

  • Celin

    oeeeh.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen