Foto bij Die verrader

Deze tekst is heel belangrijk. Als je mijn verhaal (bij elk hoofdstuk) heb gelezen zet er dan een reactie bij!!!!!! Eerder kan ik niet weten of jullie hem leuk vinden en of het uberhaubt nog gelezen wordt. En het is natuurlijk ook wel leuk als er een reactie bij wordt gezet. Dus dank u voor uw reactie!!!!!!

"Ahhh" Het bloed loopt over de wangen van Sindy. Sindy knijp haar ogen fijn en probeert te zien wie het is. Het is.... Neee het is Jan Scheppers (voor de mensen die niet weten wie Jan Scheppers ook al weer was: de politie agent.) "Jij verrader!!!! " "Tja zoiets gebeurt nou eenmaal. Je wilt bij het kwaad en je moet dubbel spion werk doen. Zo kom je gewoon overal achter. En ik wordt ook nog eens dubbel betaalt." Hij lacht gemeen. "Ik ga straks je moeder bellen, die ik trouwens heb laten arresteren, en ik zal haar zeggen wat er is gebeurd met jou en wat er nog meer zal gaan gebeuren. En je kan om hulp roepen wat je wilt maar je weet toch niet waar je bent. Dat weet je vast niet meer maar toen ik je met een zweep geslagen had was je bewusteloos. Toen hebben we je naar een andere schuilplaats gebracht. Hahahaha" Jan begint hard te lachen. Je tranen priken in de wond, waardoor je nog harder moet huilen. "Zit niet zo zielig te janken baby!! Of ik zal je laten voelen wat pas echt pijn doet!!!"En hij duwt Sindy met stoel en al om en spingt met zijn grote voeten op haar. "Ge noeg gelachen ik bel je moeder."

Jan typt het nummer in, en zet het op de luidspreker. "Hallo?? Met Jannet" "Hallo met de ontvoerder van Sindy!!! Sindy zit hier naast mij. Laat je maar horen meid. " " Mam help me ze slaan me en mishandelen me!!! " "Ja en dus als je Sindy nog wilt terug zien dan zal je € 5 miljoen euro moeten betalen. Maar dan is het nog de vraag of Sindy nog leeft. Want we hebben het geld snel nodig om onze vlucht en huis te betalen in het buitenland!!!" "Sindy hoor je mij? Alles komt goed ik red je wel" Jan hangt de telefoon op.

Even later hoort Sindy een geluid. Het is .....


Wie is het???? Dat lees je in het vervolg!! SNel een reactie zetten dus.

Reageer (4)

  • daredreaming

    Echt heel spannend!
    ik zit op het puntje van me stoell!!

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Leuk geschreven!! OP naar het vervolg:D_O_

    1 decennium geleden
  • SuperSheep

    Verder!

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Waarom is het Jan?! Jan is GOED!!! (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah) whahahahaha! (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen