"welkom terug, ik zit hier nog steeds met Feliz en de jongens van One Direction, voor de break stelde ik een vraag en nu ben ik benieuwd naar jouw antwoord Feliz" zei Carol, gelukkig had ik mijn antwoord al klaar.
"Nou dat is dus het probleem, ik ken ze nog niet allemaal zo goed. Maar tot nu toe is het een gedeelde eerste plaats voor alle vijf, het komt wel mooi uit dat ze met z'n vijven zijn. Iedere doordeweekse dag een en in het weekend uitrusten" zei ik, de jongens schoten in de lach maar Carol leek minder blij met mijn gevatte antwoord.
"en jongens wat vinden jullie van Feliz?" vroeg ze. 
"Ik ken haar nog niet zo goed, maar ze is erg getalenteerd, aardig en gezellig " zei Liam.
"Je vergat mooi, sterk en gevaarlijk" lachte Lou, ik schoot in de lach en Carol keek ons vragend aan. "ik ben van de week blijven eten en daarna gingen we een horror film kijken. Maar iemand vond het grappig om mij in het donker in de gang te laten schrikken" zei ik, "en toen sloeg ze" zei Lou lachend. "in mijn verdediging ik schrok en zag niet wie het was!" ging ik weer verder.
"ik ben het met Li en Lou eens, en ze heeft een mooie auto" zei Harry
"Het is erg leuk om met haar samen te werken dat sowieso, ik moet zeggen ik ben fan van der geworden" zei Zayn.
"en jij Niall? Jij was al fan heb ik begrepen, in Amerika zou je zelfs naar een optreden geweest zijn. Klopt dat?" vroeg Carol, "Ja dat klopt, ik ben naar optredens geweest en zal dat ook blijven doen. Ze is zo lief voor haar fans, ze maakt altijd tijd vrij voor ze enzo." zei Niall, "ahww, dat is lief van je om te zeggen" reageerde ik. 

Carol was overduidelijk niet blij met de antwoorden die ze kreeg, want ja hier had ze niet veel aan.
"zijn er plannen om samen te gaan werken?" vroeg ze, "die zijn er niet, maar het is wel een goed idee" zei ik en de jongens stemde daarmee in. 
"en wat gaan jullie doen bij het benefiet concert?" vroeg ze verder, "daarvoor zal je toch echt een kaartje moeten kopen" zei Liam, "waarvan alle opbrengst naar het goede doel gaat" voegde Harry eraan toe.

Carol sloot de show af en wij gingen weer weg,
"Dus....

Reageer (1)

  • Celin

    Haha arme carol,

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen