Lucas opende zijn ogen. Hij zag allemaal maar wat vaag. Toen hij beter zag zag hij Kuro op de stoel zitten. hij was in zijn woonkamer. "Hoe ben je binnen gekomen"Zei Lucas een beetje zwak. "Ik heb je sleutels gebruikt"Zei Kuro kort af. Het klonk alsof hij Luca niet wilde zien en spreken. "Kuro?" Lucas wilde wat vragen maar alleen Kuro's naam kwam eruit. "Wat?"Antwoorde hij weer kort af. "Je mag wel naar huisik red me wel" Zei Lucas. Kuro stond op en liep de deur uit. Toen Lucas de buiten deur hoorde voelde hij zich nog rottiger. Hij kreeg ook een sms van.

Verwijder alles van wat je van mij heb dus ook mijn telefoon nummer en de vriendschap op die kut site.

Toen Lucas dat las moest hij huilen. "Hoe kan dit, Dit is niet wat ik wil" Huilde hij hard op. Hij Had zijn enige vriend verloren ook al was het in het begin maar een internet vriend. Het was uitgelopen tot liefde. Lucas keek naar zijn mobiel en belde Kuro meteen op.

"Nee ik verwijder niks" Schreeuwde hij half huilend half boos door de telefoon. "Ik heb niks fout gedaan jij doet zomaar negatief tegen mij zonder te vertellen waarom" Riep Lucas wat rustiger. "Ik zal je vertellen waarom, Ik vind je leuk en jij mij duidelijk niet tenminste zo'n indruk geef je mij. en daarom is het beter dat je bij mij weg gaat" Antwoordde Kuro. "Dat is niet waar je hebt het mij nog nooit gevraagd wat mijn gevoelens voor jouw zijn " Riep Lucas boos en verdrietig tegelijk en hing gelijk op.

Lucas kroop in elkaar in de hoek van de bank en begon zachtjes te huilen. Ineens ging de bel. Moeizaam stond lucas op en deed de deur open. Voor hem stond Kuro. Kuro zag het betraande gezicht van Lucas, en keek met grote ogen. Lucas wilde de deur dicht doen, maar Kuro hield de deur tegen met zijn voet. "Wat wil je nu weer?" Vroeg Lucas bedroefd. Kuro keek hem aan "in ieder geval dat je stopt met huilen" Zei hij en veegde een dikke druppel van zijn wang. Kuro gaf Lucas een knuffel. "Het spijt me, ik dacht dat he weer was afgelopen zoals altijd" Zei Kuro en liep naar de kamer. Ze plofte allebei op de bank en praatte het uit. Totdat ineens Kuro's zijn moeder belde.

"Kom je nog eten?" Vroeg zijn moeder door de telefoon. "Ik kom eraan mam is er genoeg over voor twee?" Lachte Kuro en liep naar buiten samen met Lucas. Samen gingen ze naar Kuro's zijn huis en aten wat. Na het eten liepen ze naar boven en klommen het dak op. "Ik hou van je" Zeiden ze tegelijk. Kuro Gaf Lucas een kus op zijn wang. "dit word het begin van een fijne relatie"

Reageer (2)

  • Helena6754xx

    @TOMISHOT

    dit verhaal is gedaan XD

    1 decennium geleden
  • TOMISHOT

    Verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen