Foto bij Back in time

Hallo engeltjes, gaan we over een paar minuten weer voor de top?
& het is feest, want we hebben onze 100ste abo bereikt! OMGOMGOMGOMGOMGOMG <3. Gaaf he? Daarom nu een extra lang stuk! Leesze!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • SuperrCarrot

    Ik houd echt zoooooooooo veel van deze story, hij staat echt in mijn top 3 (en dat zegt nogal wat want ik lees nogal veel verhalen)

    1 decennium geleden
  • Someday

    IK BEN KLAAR MET ME EXAMENS. FUCK YES. En ik lees dit stukje nu pas want ik was vroeg gaan slapen en moest vanochtend nog hard leren, dus vandaar nog geen reactie. Dat lijkt me zo eng, mensen die op jou gebaseerd zijn te zien, maar dan in het jaar lang geleden. En waar is Peter? Ze zijn toch niet dood hé? Of of gewond, of worden nu ergens gemarteld?! En ze moeten Nicole haar lach snel vinden! Oh het is zo spannend, en ik wil zo graag weten hoe het nou precies zit met de vloek, en al helemaal waarom precies hun?! Meh. Allemaal vragen, en ik hoop ook spoedig de antwoorden:Y) Ik weet niet hoe ik het voor elkaar gekregen heb maar me hele hand zit onder de blauwe inkt, maar me pen lekte helemaal niet! En het zat ook op me wang, erg charmant. - kuch kuch - Ik heb snel even me examen gecontroleerd, en ik kom uit tussen een 3,3 en 5,3. WOEPS, daar ging me goede humeur.. Fijn dit, erg fijn. Ik ga nu even depressief een zak chips pakken en op me bed liggen. Meh.

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Oeh Spannend!
    Ik vind dit echt heel leuk bedacht!
    super leuk geschreven^^
    Volgens mij heeft Dominic ook iets met die vloek te maken!
    Snel verder^^

    1 decennium geleden
  • LoveBambi

    Oeeeeehhh, spanneeeennndd, nieuw stukje?

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    Oewh waar is Peter en de rest nou??
    Ik wil het weten!!
    Snel veder :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen